קרם ניביאה שתוקפו פג

דורי 1981

Active member
קרם לאחר גילוח של ניביאה, שתוקפו פג לפני כשנה- האם אני יכול להשתמש בו, או שעדיף שאקנה אחר במקומו?

סתם מבקרת

Active member
יש לו ריח רגיל? נראה כמו בעבר? מה יכול להתקלקל בקרם? אני אפילו לא בודקת מתי פג תוקף של קרמים. נראה לי כסת"ח.
בעקבות שאלתך הסתכלתי כרגע על קרם לחות רב שימושי של ניוואה שאני משתמשת בו ונראה שתוקפו פג לפני שנתיים. אני עדיין משתמשת בו כשצריכה וממש לא רואה בעיה. לקרם מקולקל יש ריח והוא נראה מקולקל בבירור. אם לא זה המצב הייתי ממשיכה להשתמש בו.

evike

Well-known member
מנהל
פעם חברה קוסמטיקאית לימדה אותי: לקרם מקולקל יש ריח של וזלין ישן. בשל כך, כשאני מחפשת קרם (כל קרם), במיוחד כשהוא במבצע, אני פותחת ומריחה (בלי לגעת). אם הריח בסדר, אני קונה (פותחת רק מה שמתכוונת לקנות). אם הריח לא טוב, בין כה וכה הייתי מחזירה, אז לא אכפת לי לפתוח. אני גם מסבה את תשומת ליבן של דיילות המכירה שהקרם פג תוקף.
לפעמים, כמובן לא תמיד, ברשתות מוכרים במבצע קרמים כאלה, ואז במיוחד כשיש מבצע, אני מריחה.

דורי 1981

Active member
פעם חברה קוסמטיקאית לימדה אותי: לקרם מקולקל יש ריח של וזלין ישן. בשל כך, כשאני מחפשת קרם (כל קרם), במיוחד כשהוא במבצע, אני פותחת ומריחה (בלי לגעת). אם הריח בסדר, אני קונה (פותחת רק מה שמתכוונת לקנות). אם הריח לא טוב, בין כה וכה הייתי מחזירה, אז לא אכפת לי לפתוח. אני גם מסבה את תשומת ליבן של דיילות המכירה שהקרם פג תוקף.
לפעמים, כמובן לא תמיד, ברשתות מוכרים במבצע קרמים כאלה, ואז במיוחד כשיש מבצע, אני מריחה.
תודה על הטיפ. אבל כפי שציינתי, אני לא מרגיש שהריח השתנה לרעה או משהו כזה.

למעלה