CallMeCavanaugh
New member
קרם עם פיסטוק, לאפיה - בקשת עזרה
שלום לכולם
בסוף השבוע אני מתכנן להכין טארט פיסטוקים ומרציפן - מדובר במתכון לטארט שוקולד מרציפן שהכנתי כמה פעמים. עם הבצק אני אתסדר - במקור מדובר בבצק פריך קקאו, והמליצו לי פשוט להחליף את הקקאו בפיסטוקים טחונים.
הבעיה שלי היא עם המלית. המלית המקורית מכילה שוקולד מריר, ואני לא רוצה את טעם השוקולד במתכון. חשבתי להחליף את השוקולד המריר בשוקולד לבן, אבל אין בו מספיק מוצקי קקאו, ואני חושש שבסופו של דבר תהיה לי קערת קלתית מלאה במרק. אופציה אחרת עליה חשבתי היא להחליף את המילוי המקורי בקרם פטיסייר, אבל אני כן רוצה משהו שיעבור אפיה מסויימת. אני אמנם ממלא עוגות שמרים בקרם פטיסייר, אבל אין לי מושג איך זה יעבוד בתוך טארט.
יש למישהו רעיון איזה קרם לאפיה שלתוכו אפשר להכניס פיסטוק אני יכול להכין?
אגב, המרציפן שהזכרתי קודם פשוט נמצא בתוך הקרם.
תודה מראש לעוזרים, ואם זה יצליח אני מבטיח גם תמונה או שתיים
שלום לכולם
בסוף השבוע אני מתכנן להכין טארט פיסטוקים ומרציפן - מדובר במתכון לטארט שוקולד מרציפן שהכנתי כמה פעמים. עם הבצק אני אתסדר - במקור מדובר בבצק פריך קקאו, והמליצו לי פשוט להחליף את הקקאו בפיסטוקים טחונים.
הבעיה שלי היא עם המלית. המלית המקורית מכילה שוקולד מריר, ואני לא רוצה את טעם השוקולד במתכון. חשבתי להחליף את השוקולד המריר בשוקולד לבן, אבל אין בו מספיק מוצקי קקאו, ואני חושש שבסופו של דבר תהיה לי קערת קלתית מלאה במרק. אופציה אחרת עליה חשבתי היא להחליף את המילוי המקורי בקרם פטיסייר, אבל אני כן רוצה משהו שיעבור אפיה מסויימת. אני אמנם ממלא עוגות שמרים בקרם פטיסייר, אבל אין לי מושג איך זה יעבוד בתוך טארט.
יש למישהו רעיון איזה קרם לאפיה שלתוכו אפשר להכניס פיסטוק אני יכול להכין?
אגב, המרציפן שהזכרתי קודם פשוט נמצא בתוך הקרם.
תודה מראש לעוזרים, ואם זה יצליח אני מבטיח גם תמונה או שתיים
