אפשר להשתמש בקרם פיסטוק לציפוי עוגת קרמבו במקום ציפוי שוקולד
מה שצריך זה לקנות מחית פיסטוק, להכין גנאש משוקולד לבן, ולהוסיף לו כף או שתיים של מחית פיסטוק.
גנאש לבן
1/2 מיכל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן מפורק לקוביות
מרתיחים את השמנת המתוקה ומוזגים אותה על שוקולד לבן מפורק לקוביות. ממתינים 2 דקות ומערבבים את התערובת עד שמתקבל גנאש חלק ואחיד.
מוסיפים כף מחית פיסטוק ומערבבים עד שהגנאש אחיד וחלק. לכמות כזו כף תספיק לדעתי, אבל תמיד אפשר לטעום ולהחליט אם רוצים יותר.
מוזגים את הגנאש על העוגה כשהיא קרה, מטלטלים מעט שהגנאש יתפזר באחידות ומחזירים לקירור עד שהגנאש מתמצק על העוגה.