קרם ציפוי / זילוף לא מצליח...
לציפוי וזילוף על עוגה עשיתי קרם משמנת מתוקה (38%), חצי פודינג אינסטנט וכף אבקת סוכר. הקצפתי במהירות גבוה כ-2 דקות עד שהמערבל כבר לא מזיז את הקרם. ועדיין כשבאתי למרוח היה מאוד קשה לעבוד איתו. בעיקר לעשות פינה ולדאוג שהכל יהיה חלק. גם הזילופים לא יצאו גדולים אלא שקעו.
מלבד לעשות רויאל אייסינג, יש המלצות לשיפור החומרים או הכנת הקרם כך שיהיה יותר קל לעבודה?
לציפוי וזילוף על עוגה עשיתי קרם משמנת מתוקה (38%), חצי פודינג אינסטנט וכף אבקת סוכר. הקצפתי במהירות גבוה כ-2 דקות עד שהמערבל כבר לא מזיז את הקרם. ועדיין כשבאתי למרוח היה מאוד קשה לעבוד איתו. בעיקר לעשות פינה ולדאוג שהכל יהיה חלק. גם הזילופים לא יצאו גדולים אלא שקעו.
מלבד לעשות רויאל אייסינג, יש המלצות לשיפור החומרים או הכנת הקרם כך שיהיה יותר קל לעבודה?