|קרמבומוקה|
שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
|קרמבומוקה|../images/Emo41.gifשרשור חיובי ../images/Emo41.gif

כתבו את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- תהנו

LovE BuSTeD

New member
שלי

ראשון-מחר נוסעת למשחק שני-שירות לאומי שלישי-שירות לאומי ועולה לשוק רביעי-שירות לאומי חמישי-שירות לאומי שישי-יש לי חופש אני נוסעת לתל אביב לשישיבת שבת-ואז למשחק:)

Bleed for Me

New member
עונה

לא הכל חיובי אבל שיהיה.. ראשון-מבחן באנגלית שני-יום קולנוע למגמה+הולכים להיות קהל אצל יאיר לפיד! שלישי-יום המשפחה לא? רביעי-לומדת לתקשורת חמישי-מבחן בתקשורת שישי-בטח יוצאת לאנשהוא.. שבת-מנוחה.. שבוע טוב

DesertRose7

New member
אה..

גם שכבת י של אבין ביום קולנוע ביום שני. בסינמה סיטי שלכם?

Bleed for Me

New member
חח בקניון אלרם המעפן

תכתבי לי במסר מי זה אח שלך אני מתה לדעת

DesertRose7

New member
אהה.. שלהם בסינמה סיטי

לפי מה שהבנתי.. ואח שלי גם ככה לא הולך כי הוא לא במגמת תקשורת שם.

Bleed for Me

New member
אההה

באיזה מגמה אח שלך?? וואי איזה ביאוס,דחו לנו את יאיר לפיד לשבוע הבא..ולפי מה שאני הבנתי כל המגמה באלרם מחר..גם השישיסטים..

DesertRose7

New member
אה אוקיי..

ודרך אגב.. יאיר לפיד זה לא כזה משהו. בעצם גם תלוי מי האורחים באותו שבוע. אבל כשנאי הייתי היה די משעמם. אח שלי.. האמת שאין לי משוג.. איזה 3 דברים ומתישהו הוא בוחר.. יש לכם בית ספר מוזר

Bleed for Me

New member
חחח

כה,כבר לקחו אותנו שנה שעברה למיכל זוארץ..היה ממש מצחיק... באיזה כתה אח שלך? י' לא??..תשאלי אותו איזה מספר? ואיך הוא נראה?? אני אחפש אותו! חחח

loner in love

New member
מיכל זוארץ ../images/Emo6.gif

אותנו לקחו ליאיר לפיד שבוע לפני שהוא יצא לחופשה כשהיה עם מאיה בוסקילה :S ושנה שעברה לקחו אותנו למת להיות

DesertRose7

New member
אני הייתי ב..

החטא ועונשו, יאיר לפיד, גלגל המזל בזמנו (
), הבמה המרכזית אם אתן זוכרות שהיו שם מלא סטנדפיסטים והיה קורע (פרוזק מלכים!) אח שלי בי3.. ביולוגית. בואי נגיד שבזמן הקרוב יהיה לך נורא קל לזהות אותו - יש לו גבס על הרגל

loner in love

New member
הבמה המרכזיתתתתתתתתתתתת

תודה!!!! הייתי שם ושנים אני מנסה להזכר איך קוראים לזה!! מה שאמרתי זה רק במסגרת בצפר
הייתי בעוד תוכניות.. דודו טופז... הקרנבל של מיכל
אממ מה עוד מה עוד... אהה אדיר מילר.....

m i c k e y 15

New member
../images/Emo41.gif

ראשון- שיעור סוציולוגיה
שני-יש שוקק
שלישי-אדריכלות ומסיבה
רביעי-אין שום דבר טוב חח
חמישי-חוגגים יומולדת לבת דודה שלי
שישי- סוף שבוע..יוצאים למועדון
שבת-יושנתת

m i c k e y 15

New member
תודההה.בטוחה שיהנה כי אני מביאה

שירים של באסטד ומקפליי וסוד ויהיה מגניבבב

ליטלושי

New member
אני =)

ראשון- טיול לצפון עם הצבאאאאאאאאאאא =)))))))) שני- כנ"ל שלישי- צבא רביעי- צבא חמישי- צבא שישי- חופשששששששששששש שבת- ועוד חופשששששששששששש!! =)) שבוע טוףף לכולן!!

mela1

New member
אניי

ראשון- נאמ. ביצפר.אולי בגבעה. שני- בוחן באנגליתS: ביצפר.שיעור פרטי באנדליתת. שלישי- יום ארוך. פעולה. רביעי- אולי בגבעה. ביצפר. חמישי- אולי בגבעה. ביצפר. שישי- חוג, שיעור גיטרה. שבת- כלום בנתיים.

loner in love

New member
אניאני

ראשון- היום? נמ, הברזתי מבצפר כדי להשלים חומר בסוציו
שני- אמא ואבא טסים
לומדת לסוציו שלישי- לומדת לסוציו [מור אם תגידי משו תקבלי מכות
] רביעי- מבחן בסוציו חמישי- סינמה סיטי.. יום קולנוע או משו שישי- מקווה שערב בנות שבת- נאתינג ספיישל

למעלה