קרמבו מוזיקלי

hodayoyo

New member
סופסוף ביקורת שנעים לקרוא../images/Emo60.gif

ולא בגלל שהיא "טובה", אלא פשוט כי בא בנאדם שלא מחפש להשמיץ וזה נחמד. אגב, אתמול היתה ביקורת שכתב מיקיאגי (נוער שוליים) על הדיסק בעיתון "ישראל היום" ודי שכחתי מה היה כתוב (המוח שלי לא ממש עובד), אבל זה היה טוב
.

דהאמא

New member
את באמת מאמינה שיש כאלה שמחפשים להשמיץ נטו?

כלומר, לדעתך לא יתכן שיהיה מישהו שבאמת ובתמים סגנונו המוזיקלי של דניאל אינו לטעמו האישי? שבשבילו המוזיקה "דביקה" מדי, רגשנית מדי, דבשית מדי? אני חושב שבאמת יש ויהיו אלה שפשוט לא אוהבים את הסגנון של דניאל, וזו זכותם. לא נראה לי שהם פשוט מחפשים להשמיץ, שכן לו היו אוהבים את הסגנון, הם היו יכולים לכתוב ביקורת חיובית, ותאמיני לי שהם היו מקבלים בדיוק את אותה המשכורת. באותו הקשר, אני דווקא סבור שטועים המבקרים שטוענים שאלבומו החדש של דניאל הוא דביק או קיטשי. אני חושב ש"חיפה 87" הרבה הרבה הרבה פחות דביק מהאלבום הקודם. מה שגורם לי לתהות עד כמה המבקרים באמת האזינו לאלבום, לפני שהתיישבו לכתוב את ביקורתם. נראה כאילו הם עשו copy paste לביקורתם את "רבות הדרכים". שוב, זו לא השמצה; זו דעתם הכנה. אולי זו דעה מוטעית, אך עדיין דעתם האמיתית.

hodayoyo

New member
כן../images/Emo60.gif

אני מאמינה שיש כאלו שמחפשים רק להשמיץ וזה בעצם בדיוק מה שכתבת בפסקה השנייה שלך. כל אותם מבקרים שלא באמת מקשיבים או לא אוהבים את דניאל מהדיסקים הקודמים ישר קוטלים גם את האלבום הזה. יכול להיות שזו דעתם, אבל הכל תלוי באיך שהמבקר מתבטא בכתבה שלו, יש לכתוב בצורה נעימה כמו זה שבביקורת למעלה (ושים לב שהוא לא כתב שהכל מושלם ואיזה מדהים דניאל, אלא הוא כתב ביקורת ובסוף כתב שלדעתו דניאל מוכשר), ויש את אלו שמשמיצים (כל אלו שלטענתם דניאל שר רק שירי אהבה ושאומרים שכל השירים שלו נשמעים אותו דבר וכד').

hilape

New member
אני לעולם לא הייתי בוחרת במקצוע מן הסוג הזה

אינני יכולה להיות לשון רעה זו עבודה חטטנית ומלוכלכת אך אינם עושים זאת מתוך רוע או מתוך רצון להשמיץ זו עבודתם וזו היא ביקורת דניאל הוא אינו עוד אדם פרטי לעצמו הוא איש של כולם (ציבורי )לכן ידידי האמינו לי שבחוכמתו למד לפתח שריון הסביבה הזו מוכרת לו היטב אינו פוחד ממנה מלבד לכך הביקורת הרעות אינן החשיבות פה החשיבות היא שדניאל קיבל פלטינה והדיסקים שלו נמכרים הקהל אוהב אותו את ליבו ומתחבר אליו זה מה שדניאל מחפש והוא גם מצא את האהבה הראוייה לו אז מה תעשה מחר עיתונאי קטן שלי ??:) תשאר בקינאתך

hilape

New member
אגב באשר לראיונות ועיתונים

אין לי מושג האם שמעתם על העיתון הזה דרך האושר אך זהו עיתון המתפרסם ברחבי הארץ ובקרוב תהיה שם כתבה שלי את הכתבה ערכה העיתונאית הלא רעה בכלל אחותי הנה חלק קטן מתוך הראיון רציתי לשתף אותכם מהי שמחה מהו אושר כהגדרתך? לא כל אדם יודע מה הוא אושר אמיתי יש רגעים ממנו האומנם אני הכרתי אושר שונה במודעות האדם הטמונה בו אך עדיין פגשתי את פני העצב בכל יום מחדש הוא גילה פנים קשות מאוד ולא מאושרות מחיי בגלל חרדות שגם דרכם למדתי להתמודד ולהמשיך לחייך יש לי אושר שלם כיום אני לא צריכה עוד לשרטט חיוכים מאולצים בעיפרון המשורר יש לי את כל הסיבות להיות ניתנה לי הזכות הטבעית להיות אם

hilape

New member
קטע נוסף מתוך הכתבה

מאיזה גיל חשת בשוני הקיים ? ראשית נולדתי אל תוך הקושי הזה על עצם היותי שונה אך הגילאים שבהם הייתי מודעת לו את בוודאי יודעת כיצד מתייחסים לאדם השונה בחברה אין זה מוסתר זה קיים גם כיום רק שהיום קיימת הבנה יותר בנוגע לכך מצאתי עצמי מגלה את הקושי בתוך החברה הבית ספרית שהביטה בי בעיניים זרות לה לא הייתי פעילה חברתית הייתי מרבה לשבת בצד חלקתי את קשר השתיקה רק עם הבדידות הכאבים היו לי לסודות בנפשי והגוף עד למכות של אותם ילדים אך מעולם לא חשתי קורבן של החיים אלא הניצחון בתוכם יש בי זיכרונות רבים כמו אותו רצון לחקות כילדה את אופן ההליכה הרגילה של הילדים האחרים אך הדברים נעשו כשאף ילד לא הביט בי היה בי רצון להכנס לנעליים של הרגליים הרגילות שלא הכרתי

hilape

New member
המשך מן הכתבה שמתפרסמת בקרוב

כיום, את אם . ספרי על האהבה שהביאה להולדת בנך את חן אבי בני אוריי הכרתי במשך שש שנים זו היתה אהבה גדולה מאוד אהבת חיי המגע העמוק ביותר אותו ידעה נפשי לחוש קשר נפשי עצום אך גם עברנו משברים רבים מדיי בתוך הזוגיות הזו ונסחפנו אל תוכם מתפרקים ונאספים כדי ליצור ביחד כל הזמן לעיתים אני חושבת שלא יכולנו להיות בלי עצמנו אך הקשיים הפחידו את חן ואותי כמו תמיד השאירו בחיים לא ויתרתי להם והגשמנו את הרצון להתחתן וזה מה שעשינו אך גם בנישואים שהגיעו אל קיצם לא הכרתי גן עדן חדש עימו את גן העדן האמיתי הכרתי רק כאשר הוא נברא מתוכי מאהבתנו הילד שלנו אנחנו נצחנו את הקשיים של עצמנו כי בכל זאת נשארנו ביחד בצורה שונה

למעלה