קרמבו של שבת בבוקר, סיפור קצר

קרמבו של שבת בבוקר, סיפור קצר

הלילה ישנו אצל ההורים של הגבר, כי לגבר יש תורנות שבת... כיוון שאני הייתי אחרי בחינה מייגעת (הלך סביר, נחכה לציון), שרדתי בקושי את ארוחת השבת הקבועה אצת הסבים, ובערך ב-8:30 התנחלתי לי מתחת לפוך. התעוררתי מוקדם לריח של ג´חנון ולסיס (כמו חמין תימני, רק בלי בשר ותפוחי אדמה - רק הפסוליה), וישבתי עם הגבר והוריו כשהם אכלו. אני, עם זאת, לא מסוגלת להכניס משהו לפה לפני 09:00... בחוץ עוד היה קר, השמש עוד לא ממש זרחה... גנבתי לאבא של הגבר חולצה ארוכה (אמא שלו תימניה קטנטונת במידה 0) ונכנסנו לאוטו... ב09:00 פרקתי את הגבר מול ביה"ח, והתחלתי בדרכי הביתה, אבל בדרך הייתי חייבת למלא דלק. נכנסתי לתחנה, והפקדתי את האוטו בידיו של האיש הנחמד. מולי קרצה החנות, שהציעה קפה חם... עמדתי ליד הקופה וחיכיתי לקפה שיתבשל במכונה, כשפתאום ראו עיני מחזה פלאים - שלושה קרטוני קרמבו, בכל הטעמים האפשריים. וכולם - רואים שהם טריים, הקרמובאים עגולים ומפתים... המוכר הניח לפני כוס קפה מהבילה, ואני, מהופנטת, אמרתי לו "וגם קרמבו רגיל, בבקשה". את האוצר נשאתי לאוטו בזהירות, מניחה את הכוס החמה במקום, ואת הקרמבו מולי, על המדף... בהתחלה אמרתי לעצמי שאשמור אותו לבית, ואוכל אותו בטקסיות עם עיתון סופשבוע... אבל לא עמדתי בפיתוי... תוך כדי נהיגה, קילפתי אותו בזהירות, וטבלתי את האצבע בתוכו, גרפתי מעין מישמש של קרם ושוקולד... ככה, ב-100 קמ"ש, עם אלכס אנסקי ברדיו, אכלתי לי קרמבו ראשון של חורף, עם חיוך סמי-אורגזמי על השפתיים. את הביסקוויט כבר כירסמתי לי ביציאה לכיוון הבית. כשהגעתי הביתה השמש כבר הייתה בשמיים, הכל הפך מאפור לתכלת שמח... אספתי את התיק ביד אחת, את עטיפת הקרמבו ביד שניה, ועליתי לי הביתה באושר, לחלוק איתכן את הרגע... שווה, לא ?

איזה יופי של סיפור, יאמי יאמי קרמבו

מה שאני אוהבת בסיפורים שלך זה שת נותנת לזה שקורא להרגיש שהוא ממש איתך... כבר הרגשתי את הטעם של הקרמבו והביסקוויט בפה...

uti

New member
בדיוק ככה../images/Emo45.gif

עכשיו אני בטירוף מחפשת אחר קרמבו...

אתי@

New member
../images/Emo6.gif צריך להגיד "בשעה טובה"../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

מה אומרים על אכילת קרמוב ראשון?
כל הכבוד לך שהתאפקת עד עכשיו
אני כבר חיסלתי איזה 10-15 קרמבואים.

1טינטין

New member
קרמבו............../images/Emo99.gif

הכי טעים שיש! ככה יודעים שהחורף בא! ובמיוחד לתת ביס לקליפה למעלה ... ללקק את הקרם עם האצבע בפנים .. ובסוף לכרסם את הביסקויט

איילתי

New member
לא יפה מצידך...

אני עכשיו בעבודה קוראת את סיפור הקרמבו אני נשבעת שבשנייה שאני נכנסת הביתה אני הולכת להתענג על איזה קרמבו מוקה

kisses

New member
הילה בעקבות סיפורך אני באה לארץ

פשוט הרגשתי כבר בפה את הטעם הוונילי של הקרבו

danaziv

New member
בדיוק היום נזכרנו...

איך בשבוע הראשון שהכרנו ,כשחזרנו מאיזשהיא יציאה באמצע הלילה גיא עצר באיזה פיצוציה ובלי לומר דבר פשוט יצא מהאוטו ואחרי עשר שניות חזר עם קרמבו וניל טרי,קילף לי אותו והאכיל אותי. כמובן שבאותו הרגע ידעתי שזה זה ,הוא פשוט "קנה" אותי.

למעלה