|קרמבו|
שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo11.gif שרשור חיובי ../images/Emo11.gif

עוד שבוע עבר
יאללה, כיתבו את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם
ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב מושלמות

lollipop1

New member
מה זה מושלם... דבש!

ראשון- מבחן ענק בהיסטוריה ואני לא יודעת כלום! שני- שיעור גיטרה
שלישי- מחויבות אישית והתרמה :\ רביעי- מבחן בתנ"ך.. כאילו שיש לי זמן ללמוד אליו! חמישי- טיול עם כל השכבה לירושלים שישי- התפרקותתתתתתתתתתת..... שבת- לא להתעורר עד יום ראשון!

D4Ever

New member
אני

ראשון-לומדת לתקשורת+יום מקפליי+באסטד בHITTS שני-מבחן בתקשורת שלישי-עורכת+לומדת לתנך רביעי-לומדת לתנך חמישי-מבחן ענק בתנך שישי-הבכורה של נרניה! שבת-מנוחה

אל כנסו אל כנסו אל כנסו אל כנסו אל

נווו טוב עם כבר ניכנסתם... אז הינה שלי ראשון- יש את מקפליי ואת באסטד בטיוי ואני לא יראה את זה!!!! שני- מבחן בגאוגרפיה על תיירות ובלה בלה בלה, וכל הכיתה שלי באה אליי איזה אושר..
שלישי- מחויבות אישית שאני לא יעשה אותה! ואל תחרפנו לי בראש שזה לתעודה ! רביעי- החברות שלי חוזרות מטיול שנתי מאיל יש! ניגמר השיעמום חמישי- יומולדת להארי!!!!! איך אפשר לישכוח זאת!? שישי- שום דבר.. מעניין שבת- בבית מתה משיעמום מישי באה איתי להישתעמם!?

טעול שלי מעניין לא שמתם לב אליה!

טוב הינה הטעות כתבתי שביום חמישי יש להארי יומולדת !! אז ביגלל שנידפק לי המוח... אז ביום חמישי - יש לי הצגה בבית ספר שקוראים לה "בהמארית זה נישמע יותר טוב" כן מה בידיוק נישמע יותר טוב?! טוב גם ההצגה הזאת לא נישמע טוב לכן קוראים לה בהמארית זה נישמע יותר טוב חחחחחחחחחחחחח וביום שישי יש להארי יומולדת 20!!!!!!! מזל טוב !

bustedit

New member
אהמ..

ראשון- יש יום באסטד ומקפליי!!!
שני- אממ.. כלום.. שלישי- יומולדת לטלייי רביעי- ? חמישי- סרטטט עם החברותת חח שישי- התבטל המבחןןןן במורשתתת
שבת- מנוחעע..

may90

New member
אע אין לי שבוע טוב

ראשון- לומדת עד 5, מבחן ביהדות שלא למדתי עדיין, אבל לפחות יש גראפיקה ממוחשבת. שני- לומדת עד 4, יש מבחן בהיסטוריה בלע. ועוד מורה פרטית בערב. שלישי- לומדת עד 2 ועוד יש חלון ווהו אבל אזזז מחוייבות אישית בספריה רביעי- גם עד 2 ומורה פרטית חמישי- אעע לומדת עד 5
שישי- חברה באה אליי לראות סרט שבת- ----- שבוע טיפוסי של מאי

Love Bem

New member
ענת../images/Emo99.gif

חחחח...מה נשמע? לא סתם משעמם לי! ראשון-חרא בלאט שני-כנ"ל שלישי-כנ"ל רביעי-כנ"ל חמישי-כנ"ל שישי-כנ"ל שבת-כנ"ל הכול חרא!

DesertRose7

New member
שבוע טוב ../images/Emo140.gif

ראשון- יום נחמד.. אין שום דבר לעשות! שני- טיול שלישי- טיול רביעי- טיול חמישי- מסיבת חנוכה שישי- להשלים שעות שינה שבת- כנ"ל

may90

New member
טיול ../images/Emo99.gif

שנה שעברה היה אמור להיות לנו טיול 3 ימים אבל לאאאאאאאאא לפחות רכבנו על גמלים ולא ציירו עלי באוהל כשישנתי D:

DesertRose7

New member
לא..

אבל יש לנו.. יוגה(?!) חחח.. וטאי צ'י.. לא שאני ממש סגורה על מה זה

למעלה