|קרמבו|
שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo139.gif שרשור חיובי ../images/Emo139.gif

כתבו את כל הדברים החיובים שיקרו לכם השבוע
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- תהנו שקסיות

Humm Noa

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

ראשון-שיעור גיטרה, מסיבה
שני-כלום
שלישי- מפגש פורום
רביעי-מפגש פורום
חמישי-מפגש פורום
[פה]
שישי-כלום
שבת-כלום!

sharon5592

New member
שליי

ראשון- מבחן בחשבון ושעור גיטרה
שני- תעודות בעע
זה הולך להיות רע
שלישי- מספרה
רביעי- עושים לי גשרר
חמישי-מפגש פורום
שישי- לא יודעת
שבת- לא יודעת

cami love benja

New member
../images/Emo139.gifנמנמ../images/Emo139.gif

ראשון- כאבי גרון..וקפאו לי הבהונות
שני- מקבלים עבודה על ספר שונאת את זה
שלישי- חופשששששששש
רביעי- מנמנמת כל היום
חמישי-
שומדבר מעניין שישי- אולי יוצאת
שבת- כלום שבוע טווופ חג שמייח

SPFAN

New member
יוהווו! ../images/Emo9.gif

ראשון- שיעור גיטרה
שני- אממ כלום
שלישי- אור באה למכבים
+ נוסעים לקרובימשפחה רביעי- מפגש
+ יומולדת למעיין חמישי- מפגש
+ יומולדת למעיין (דז'ה וו, מישהו?) שישי- כלום
שבת- כלום

lollipop1

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo138.gif../images/Emo136.gif../images/Emo137.gif../images/Emo185.gif

ראשון- קופאת מקור... שיעור פרטי במתמטיקה בעע
שני- עדיין קופאת מקור, מזמינה פיצה לביצפר, לומדת עד שלוש ושיגור גיטרהההה
שלישי- ח-ו-פ-ש סוף סוף!
רביעי- נמממ עוד לא יודעת
חמישי- מפגש פורום! תזכירו לי באיזה שעה ואיפה?!
שישי- יוצאת יוצאת (כמו כל השבוע!)
שבת- מניחה שאני אשן! שבוע טוב לכן מתוקות! (אל תשמרו כלום בלוקרים! גנבו לי כובע של וואן דאצ' :()

vered131

New member
שליייי

ראשון- פעילות על בן גוריון.. =\ + מצעד לפידים! :) שני- אמ.. שומדבר מיוחד. שלישי- חופשש ZZZZZzzz + חברה חוגגת במקס ברנר תיומולדת :)
רביעי- יומולדת לחברה
חמישי- מפגש פורום!! + יומודת לאמא.
שישי- יומולדת לחברה אחרת :p
שבת- ...

עונהההה

ראשון- היסתפרתי.. ממש מאגניב!!!! אתם חייבים ליראות אין לי כוח לצלם שני- אמ... יום לפני ים המלח ומפגש הפורום@? שלישי- בים המלח!!!!!! ומפגש פורום שאני לא באה אליו לצערי הרב! רביעי- כן עדיין בים המלח ! חמישי- חוזרת מים המלח!!!!! ייייאיי שישי- אמ... יום שישי?! אמ.. יש עוד נר של חנוכה לא?! שבת- סתם עוד חופש רגיל... יאיייי רק היום בבוקר אמרו לי שחנוכה בה.. ואני עדיין בהלם מי זה! אמ... טוב תקשיבו מישו ראה את מרשמלו או יודע איפו היא?! היא נעלמה לי בלי להודיע...!!!

תיקון... כמה שינויים

טוב סורי על הטעות המיקודם! ראשון- היסתפרתי ממש מאגניב!!! שני- יום לפני ים המלח!!!!! שלישי- ים המלח אני באה!!! רביעי- אני בים המלח בית מלון ים שקט מלח שמש קור הכל! חמישי- גבעת זאב אני באה הבייתה בשימחה רבה!! ומפגש פורום שלצערי אני לא יהיה !! לא נורא.. שישי- חברה שלי שאני הכי שונאת אותה בעולם באה לישון אצלי! ממש אחלה.. שבת- כימעט רצחתי אותההה ואוי עם היא תיתקרב לאח שלי אני יחנוק אותה!! אההה והיא הולכת!

שלי...*עצובה מאוד*

ראשון-שיעורים לחופש..בלעעע שני-יום אומניות...חמוד כזה... שלישי-מפגש פורום [אורלנדו
] רביעי- קראטה...וטויו דאנס.. חמישי- פורום מקפללי אני לא אהיה... אבל יהיה אני אהיה בפסטיגל.. שישי-כלום שבת-כלום

DesertRose7

New member
שבוט נעים וחמים לכולם../images/Emo24.gif

ראשון- הרגע חזרתי מדודים שני-יום הורים אבל יש לי הרגשה טובה שלישי- אין פעולה!! זה דבר טוב!! רביעי- חופש!!!!!! חמישי- מפגש שישי-חופש!! שבת- סילבסטר - הולכים למופע חימום!!

למעלה