|קרמבו|
שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo151.gif שרשור חיובי ../images/Emo151.gif

כתבו את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע!
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- תהנו שקסיות
אגב שחר, אני יכולה לעשות גם בבאסטד?

../images/Emo3.gifעונה..אבל זה לא ממש חיובי..

ראשון-חורשת למדעים.. שני- מבחן במדעים..ונוסעת לדודה שלי..
שלישי- מיצב במדעים.. רביעי- מצלמת עבודה בתקשורת.. חמישי- מבחן באנגלית..אם לא ידחו אותו.. שישי- מגישה עבודה בתקשורת.. שבת- יום מנוחה..

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

ראשון-בבית שני-מבחן במתמטיקה.. רק לעבור אותו והכל יהיה טוב שלישי-מנחה רביעי-מנחה חמישי- צילומים לספר מחזור
שישי-הכנות לטיול שבת- הכנות לטיול בטח שאת יכולה.. לא שאלת אותי כבר פעם ואמרתי לך כן?! או שזה סתם דה ז'ה וו מוזר?!

Love Bem

New member
מי טו!

ראשון-חברות באות אלי לעשות אמבוש שני-קונה תחצאית שלישי-קונה תגרביים בחהות החדשה רביעי-נוסעת לת"א+ראש 1 חמישי-מבחן באנגלית יש שישי-נוסעת שבת-חוזרת

Rowdy Girl

New member
שלי../images/Emo9.gif

ראשון- שיעור גיטרה
שני- רופא שיניים
שלישי- מבחן בספרות
רביעי- מבחן באנגלית
+ ראש1
חמישי- כלום
בינתיים.. שישי- כלום
שבת- יומולדת לחברה

cami love benja

New member
נמנמנמנמ

ראשון- רבתי עם ליאת
שני- מבחן בלשון
שלישי- היום הכי עמווווס בשנה
רביעי- מבחן ב..גיאוגרפיה אם אינני טועה
חמישי- בחשבון.. שישי- סופסופ יום רגוע
שבת-
שבוע טופ

שילשול חיובי! (עזבו נידפק לי המוח)

זה לא חדש דרך אגב שנידפק לי המוח!!!!! ראשון- העבירו אותי מקום!1 מאחורי מישה ומלפני דניאלה! ומול הדלת.. ככה שאני יכולה ליראות את זוהר,תום,דניאל.נ.,דניאל השני , או כל מישו אחר שעובר.. אה.. ואני נוסעת לתלפיות.. שני- אין מש מעניין|!!!! כלומר יהיה מאיפו אני יודעת טוב עוד מעט יש יומולדת להארי טוב עוד איזה שבועיים! אבל זה גם משו.. שלישי- היום יום שלישי היום יום שלישי מחר רביעי מחר רביעי רביעי של עוד יום לימודים מפגר!!! וגם לא ניראלי שיש משו... רביעי- אין תגובה ואין משו מעניין כל כך... אני אוהבת אותכם!!! (כלומר את הפורום) חמישי- מצלמים את הראל מויאל לפיספוסים כי מתחו אותו וביום חמישי כלומר ביום הזה מצלמים אותו באולפן. שישי- אתמול הארל מויאל פגש את יגאל שילון.... שבת- נחים.. עדיין נחים!

sap sapir

New member
אנייי

ראשון- התחלתי ללמוד ב9 ו20 שני- יום הורים שלישי- משעמםם רביעי- מבחן בלשון חמישי- לומדת למתמטיקה שישי- כנ"ל שבת- כנ"ל

D4Ever

New member
שלי

ראשון-מבחן בהסטוריה שני-עבודה בתעבורה+הרצאה למגמה הזאת שכתבה את התסריט של "סוף העולם שמאלה" (בת דודה של חברה שלי
) שלישי-הכנות לטיול השנתי רביעי-טיול שנתי חמישי-טיול שנתי שישי-הולכת לראות נרניה או קינג קונג מה שיגיע.. שבת-מנוחה

bar jones

New member
שקסית עונה

ראשון- מהבוקר עד 4 סיור בחיל השריון בלטרון ואז עד 9 בערב באוניברסיטה.
לומדת למתמטיקה
שיעור נהיגה כפול ! יש!!
מקווה לפגוש את איימי בת"א! מי עוד באה???
מבחן במתמטיקה ואמא נוסעת לחופשה
נחה לי בפאנן
לומדת להיסטוריה
שבוע שקסי *נטי זה מדבק*

גם אני[=

ראשון-היום, סתם משעמם. שני-מבחן בערבית]= רע. שלישי-עם חברות לבית קפה[: רביעי-מבחן ענק במתמטיקה, ועוד לא התחלתי לעזאזאל\: חמישי- הממ..חמישי. אין תוכניות. שישי-אירובי ופילאטיס בבוקר, כייף עולם! שבת-לישון, והכנות לטיול שנתי כנראה. יא יא

למעלה