|קרמבו|
שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo153.gifשרשור חיובי ../images/Emo153.gif

רשמו את כל הדברים החיובים שהולכים לקרות לכם השבוע
ראשון- שני- שלשי- רביעי- חמישי- שישי- יומטוב שקסיות

DesertRose7

New member
לא הכי חיובי בעולם..

שכחת את שבת! ראשון-יום קצר.. נראה לי הדבר החיובי היחיד שיש שני- שום דבר חיובי שאני יכולה לחשוב עליו.. שלישי-פעולה.. רביעי-שניר חוזרת! חמישי- שום דבר חיובי שאני יכולה לחשוב עליו.. שישי-ערב סרט עם החניכים.. זה חמודי שבת-לישון לישון לישון

Rowdy Girl

New member
אני=]

ראשון- שיעור גיטרה & רופא שיניים שני- לוידעת שלשי- לוידעת רביעי- ראש1 ונראה לי שיש תרגיל ארצי
בעע אנחנו כיתת כוננות
חמישי- לוידעת שישי- מסיבת פיג'מות ^__^ מה עם שבת??? טוב נו- בשבת... משלימים שעות שינה

lollipop1

New member
שבוע רגיל

ראשון- ללמוד על 19 יצירות בגרפיקה :\
שני- מבחן וגרפיקה ושיעור גיטרה עם מורה חדש!
שלישי- רגיל לגמרי
רביעי- חרישות למבחן באנגלית
חמישי- מבחן באנגלית
שישי- יוצאים :)

Love Bem

New member
עונה../images/Emo9.gif

ראשון-אממ... מבחן בתנ"ך דאמט! שני-סתם בולשיט! שלישי-קונה עוד חולצה של בלינק!ומחילפה את החולצה של גריין די למידה קטנה! רביעי-עיתון ראש 1 ושוק! חמישי-לא בא לבית הספר כי מאיימים אלינו עזבו סיפור ארוךךך... שישי-מקבלת את המתנה! שבת-הולכת לבילו לקנות עוד חצאית סקוטית! כי 3 לא מספיק חח...

vered131

New member
השבוע שלי :)

ראשון- מתה מעיפות.. + שיעור גיטרה שני- אין משו מיוחד שלישי- צופיםםםם :) רביעי- אמ.. חמישי- כלום =\ שישי- יום קצרר שבת- מנוחה

cami love benja

New member
שבוע שלי

אעע נדפקו לי החיים בגלל סבא שלי =0 לא שהוא אשם..:S ראשון- כלום שני- כלום.. שלישי- חוג אנגלית =] רביעי- או שהחוג ביום רביעי? חמישי- אממ כלום שישי- יום קצרצר ומהנה..

DesertRose7

New member
../images/Emo24.gif

מי כמוני מבינה אותך.. גם סבא שלי היה במצב הזה. אבל זה לא מה שצריך להרוס לך את החיים, בדיוק להפך, תנצלי כל שניה שיש לך איתו. אין כמו סבא גרמת לי לבכות.

cami love benja

New member
=\

זה לא הרס הכל..חוץ מהעובדה..שבגלל זה התבטלה לי הבת מצווה =0 איזה מזה מבאס =\ תנקס בכל מקרה.. וסליחה שגרמתי לך לבכות **מסמיקה**

DesertRose7

New member
לדעתי

עדיף שסבא יבריא ורק אחר כך הבת מצווה. בת מצווה אפשר לדחות, את החיים של סבא אי אפשר

bar jones

New member
../images/Emo140.gif שלי...

ראשון- נוסעת לאילת!!! שני- עדיין אילת... שלשי- עדיין אילת.. רביעי- חוזרת הבייתה מאילת!! חמישי- משלימה קצת חומר ומקווה לבקר את סבתא :) שישי- לומדת מתמטיקה :) שבת- ישנה ישנה ואיפשהו גם עניין כימיה ייכנס לתמונה :) מותקיות שבוע מדהים שיהיה לכןןן!!

M c F l y

New member
מיאו ../images/Emo9.gif

ראשון- בגלל דלקת בעין אני בבית
שני- מיאו שלשי- שיעור מתמטיקה [לא ממש חיובי] רביעי- חופשי חעחעחחעחע חמישי- שיעור מתמטיקה [ממש חיובי
] שישי-מיאו לא הולך להיות לי שום דבר מרתק

שלילי בלילי תחת של בלילי

ראשון- עוד 10 ימים היומולדת של דאגי שני-עוד 9 ימים דאגי הופך ל"בנאדם" ! שלשי-עוד 8 ימים יש לידיד שלי יומולדת לליאור וגם לדאגי! רביעי-עוד 7 ימים בן 18!!! חמישי-עוד 6 ימים קורה משוו שישי- עוד 5 ימים תיתקוננו הינה זה מגיעע!!!!!!!! (טוב אני מודה שהשבוע הזה הולך להיות משעמם מוות!!!!! וגם לא היה לי מה ליכתוב כפי שכבר הפנמתם)

just jenny

New member
../images/Emo9.gif

ראשון- מבחן במתמטיקה [סופסוף נפתררים ממנו!
] ואז הולכת לעיר.. שני- יום התחייבות אישי עד 4 ואז מארגנת מזוודה שלישי- טיול שנתי!!
רביעי- טיול שנתי!!
חמישי- טיול שנתי!!
שישי- חופש!!!1 שבת- גם כן
שבוע טוב לכולם

למעלה