שכחת את שבת! ראשון-יום קצר.. נראה לי הדבר החיובי היחיד שיש שני- שום דבר חיובי שאני יכולה לחשוב עליו.. שלישי-פעולה.. רביעי-שניר חוזרת! חמישי- שום דבר חיובי שאני יכולה לחשוב עליו.. שישי-ערב סרט עם החניכים.. זה חמודי שבת-לישון לישון לישון
ראשון-אממ... מבחן בתנ"ך דאמט! שני-סתם בולשיט! שלישי-קונה עוד חולצה של בלינק!ומחילפה את החולצה של גריין די למידה קטנה! רביעי-עיתון ראש 1 ושוק! חמישי-לא בא לבית הספר כי מאיימים אלינו עזבו סיפור ארוךךך... שישי-מקבלת את המתנה! שבת-הולכת לבילו לקנות עוד חצאית סקוטית! כי 3 לא מספיק חח...
אעע נדפקו לי החיים בגלל סבא שלי =0 לא שהוא אשם..:S ראשון- כלום שני- כלום.. שלישי- חוג אנגלית =] רביעי- או שהחוג ביום רביעי? חמישי- אממ כלום שישי- יום קצרצר ומהנה..
ראשון- נוסעת לאילת!!! שני- עדיין אילת... שלשי- עדיין אילת.. רביעי- חוזרת הבייתה מאילת!! חמישי- משלימה קצת חומר ומקווה לבקר את סבתא שישי- לומדת מתמטיקה שבת- ישנה ישנה ואיפשהו גם עניין כימיה ייכנס לתמונה מותקיות שבוע מדהים שיהיה לכןןן!!
ראשון- עוד 10 ימים היומולדת של דאגי שני-עוד 9 ימים דאגי הופך ל"בנאדם" ! שלשי-עוד 8 ימים יש לידיד שלי יומולדת לליאור וגם לדאגי! רביעי-עוד 7 ימים בן 18!!! חמישי-עוד 6 ימים קורה משוו שישי- עוד 5 ימים תיתקוננו הינה זה מגיעע!!!!!!!! (טוב אני מודה שהשבוע הזה הולך להיות משעמם מוות!!!!! וגם לא היה לי מה ליכתוב כפי שכבר הפנמתם)