|קרמבו|
חג שבועות שמח!

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo172.gifחג שבועות שמח!../images/Emo172.gif

סופסוף חופש
אז.. תוכניות, מישהו?

לושהה

New member
שבועות שמח!../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

נמ..ברמצווה [
] לידיד וארוחה משפחתית היום.. מחר להשתעמם למוות/= שבת בלאק אייד פיז [
]

LovE BuSTeD

New member
כן ברור

לא סתם הייתי שמה אותו... זה הוא הביא אותו במייספייס שלו

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif היו כל-כך הרבה תוכניות..

עכשיו אני כבר 30 שעות בבית. לבד. אולי מחר יש ארוחת צהריים עם סבתא במסעדה.. ואולי בלילה חברה מכפר סבא באה אלי. הכל בגדר של אולי. ואם לא.. אז אני לבד בבית :\

Yely

New member
חג שמייחחחחח =]

היום בערב באים אורחים
לא רוצההה אורחים :S כל השאר סתם מבלה בבית... וכמובן יום המים
תהנו בחג

alexistar

New member
חג שמח!!../images/Emo189.gif

סורי על האיחור..חח..פשוט לא הייתי בבית..חג שמח לכולם!! אתמול בצהרים יצאתי ובערב הייתי אצל סבתא שלי היום לא עושה שום דבר מיוחד ומחר הולכת לאות את "צופן דה וינצ'י" אפילו שאומרים שזה סרט מזעזע לא נדע עד שלא נראה...

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|יהה צופן דווינצ'י!

אני רוצה לראות, אבל כולם אומרים שזה חרא
קראת את הספר?

alexistar

New member
../images/Emo189.gif

תאמת לא קראתי את הספר..אבל אמא שלי ודודה שלי קראו והן אומרות שהספר ממש טוב..אני ראיתי את הפרסומת של הסרט ודווקא זה נראה לי מעניין...

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif אני ראיתי את הסרט.

לפני שבוע.. זה תלוי איזה סוג של סרטים את אוהבת.. זה כמעט שלוש שעות. שעתיים וחצי בלי הפסקה ופרסומות.. סרט ממש מרתק ומעניין.. אני ממש נכנסתי לתוך הסרט. מישהו בהמשך השורה שישבתי בה התעטש באמצע הסרט ואני פתאום קפצתי מרוב פחד והסתכלתי לכל הכיוונים ואשכרה חטפתי סחרחורת.. חחח עזבי. זה קורה לי לפעמים מלחץ ושאני נבהלת
קיצור. תלכי. זה יפה :]

DesertRose7

New member
אם לא קראת את הספר כנראה שתהני

אם קראת.. כנראה שקצת פחות ואני ממליצה בחום לקרוא את הספר. הדברים שיהלכו לכם בראש יותר טובים מכל סרט שיכול להיות

alexistar

New member
ממש אהבתי../images/Emo189.gif

חזרתי מהסרט!! ממש אהבתי!!! אין לי מושג למה אמרו שזה סרט רע...זה סרט ממש יפה...אני הולכת לקרוא את הספר..זה תמיד קורה לי שאני רואה סרט ואז אני קוראת את הספר...ככה קרה לי גם עם הארי פוטר בהתחלה ראיתי את הסרט ה4 ואז התחלתי לקרוא את הספרים מהספר הראשון..חח..

למעלה