|קרמבו|
שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo172.gifשרשור חיובי../images/Emo172.gif

ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- שבוע שקסי לכולם!
בהצלחה בכל הבגרויות וכו'

DesertRose7

New member
שבוע טוב../images/Emo140.gif

ראשון- היה מגן בביולוגיה
שני- סוף סוך קוסמטיקאית שלישי- פעולה
רביעי- לסדר דרכון?! חמישי-נ]פטרים מהיסטוריה
שישי- יומולדת לחברה שבת- מנוחה

may90

New member
ערעדגעכזכד

ראשון- הייתה מתכונת בלשון- אח"כ הלכתי לסנטר עם חברה עד הערב שני- לומדת למתכונת חוזרת בהיסטוריה [קיבלתי 40] שלישי- כנ"ל וגם לבגרות בעיצוב רביעי- בגרות בעיצוב חמישי- מתכונת חוזרת בהיסטוריה שישי- כלום שבת- כלום

loner in love

New member
../images/Emo9.gif

ראשון- עבודה שני- ת"א ובערב אוסנת שלישי- עבודה רביעי- עבודה חמישי- עבודה שישי- חורשת לספרות שבת- חורשת לספרות

may90

New member
XDDDDDDDD

קראתי את יום שני ככה: "ת"א ובדרך אונסת" LOL

Bleed for Me

New member
עונה

ראשון-לומדת לתנך שני-בגרות בתנך שלישי-עריכה רביעי-לומדת להסטוריה חמישי-בגרות בהסטוריה שישי-לא יודעת שבת-בטח מנוחה..

alexistar

New member
../images/Emo189.gif

ראשון: לומדת שני:לומדת שלישי: תגבור לשון ,לשון, לשון רביעי:תיגבור לשון חמישי: מגן לשון ואולי מסיבה של חברה שישי:הסטוריה שבת: הסטוריה אני מתה שיגמר כבר החודש הזה...

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif אוקי דוקי ../images/Emo3.gif

ראשון- לא הרגשתי טוב ופינקתי את עצמי בבית. סבתא טסה לחו"ל עם רשימה ענקית של דיסקים שאני רוצה :] שני- יומולדת לפיט מפול אאוט בוי!!!! הכנתי עוגה. [תמונה בצד] שלישי- נמממ.. להציג עבודה קטנה כזאת באנגלית. רביעי- מדצי"ם. חמישי- שיעמום.. שישי- אהה ואח שלי נוסע עם הבית ספר שלו לבקר בבית ספר שלי. יענו כיתות ו' באים לחטיבה.. בעע יהיו לי כאלה פאדיחות
. צופים. נינה באה לישון אצלי סוף סוף!!!
שבת- נינה אצלי

Yely

New member
אניי =] תנקס ../images/Emo140.gif

ראשון- עבר.. שני- עבר.. שלישי- מבדק על גופים ונפחיםםם
למזלי זה קל :S רביעי- באנגלית
חמישי- נמ שיעור אנגלית וחזרות=] שישי- מסיבה [?] שבת- דיקווו תישן אצלי אם לאלוהים יהיה חשק
=] תנקס שוב
ושבוע שקסי גמלך

shanibu

New member
אני עונההההההה

ראשון- מוזיאון 'משואה' בירושלים + מתאוששת מההופעה שני- הלכנו לבית משפט [עושים לנו על זה סדנה] והיה משעמם [מה אכפת לי מהרכיב שמצפין את הFTT של ההקלדה שמדמים אותה להקלטה [משפט על סוס טרויאני. לא הבנתי כלום.] + הפסקת חשמל + מנסה לעכל שראיתי את פרגי. שלישי- כלום. אבל היו 2 שיעורים חופשיים ^^ רביעי- גם כלום חמישי- גם כלום שישי- אולי יוצאת שבת- שוב כלום אני לא בטוחה שאני אי פעם אתאושש מההופעה. או אעכל שראיתי אותם.

shanibu

New member
שכחתיייייייייי

יום שני גם חידשתי את הדרכון, וביום חמישי אני אקבל אותו.

I LOVE BMSF

New member
איזה שבוע מצויןן..(יש לי יומהולדת.)

ראשון- ההורים שלי קנו לי מתנה ליום הולדת!!?.פלא חדש הדור השלישי עם אמ פי 3+4 ..... שני-התנדבות!! חזרות להופעה של הלהקה של הביצפר שבוע הבא.. שלישי- חזרות להופעה !!! רביעי-חזרות להופעה!!! חמישי- מבחן ארצי בתורה!!!!!!!!!!!?... שישי-יומהולדת!!!! שבת-החצי השני של היומהולדת!!?..בטח יהייה מלא בייצים וקמח..=][=

Yely

New member
מזל טווווווווווווווווווווווב ../images/Emo65.gif

תתחדשייייי =]

למעלה