|קרמבו|
שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo176.gifשרשור חיובי../images/Emo176.gif

כתבו את כל הדברים החיוביים שיקרו לכם השבוע
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- תהנו

may90

New member
why not?

ראשון- שיעורי השלמה בעיצוב
שני- מתכונת בעיצוב ואז הולכים למוזיאון שלישי- בספק אם יש לי ביצפר רביעי- מתכוננת חזק חמישי- מתכונת בהיסטוריה שישי- לא לומדת שבת- מתחילה ללמוד לתולדות האומנות זהו. הביצפר לקח לי את החיים

Yely

New member
אני =]

העתקתי ממקפליי =] תודה שוווווווווווווב
ראשון- נמ, נראה לי העין תהיה נפוחה שוב בבוקר Oo
שני- ל"ג בעומר =] שנה אחרונה של הכיתה
שלישי- כמו שנונס אמר, הבחינה הזאת לדבר הזה של ילדים 'מוכשרים' במתמטיקה........
רביעי- אני מניחה שחזרות לטקס?
חמישי- נמממ נראה לי מבחן ביחס וקנה מידה
שישי- דיקו ישנה אצליייייייי! סופסוף =]=]=]
שבת-
שבוע נעים =]=]=] ושוב תנקס

may90

New member
מה?!

ל"ג בעומר זה ביום שני?! סעמק איפה אני חיה?! התפלאתי באמת למה חברות שלי לחוצות למצוא מקום :|

simple day1

New member
אני...

ראשון- מתחיל ב19 איזה כיף לי! שני- ל"ג בעומר שלישי- לא לומדים רביעי- מבחן משווה בלשון חמישי- ממ אין כלום שישי- סוף סוף אפשר לנוח שבת- עיצבן של תחילת שבוע!

לושהה

New member
אני[=

ראשון-אולי עוזרת לידיד לעשות קניות לל''ג בעומר.. שני-ל''ג בעומר
שלישי-חופש של ל''ג בעומר,ישנה. הרבה. רביעי-עושה עם חברים פעילות של היום אנגלית לכתה ה'/= חמישי-מבחן במתמטיקה/= שישי- -.- שבת- מסיבת ברמצווה לידיד
תנקס:)

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif לא כל-כך חיובי.. חחח

ראשון- מבחן בהיסטוריה. מדצי"ם. שני- אולי שי בא בלילה. שלישי- אני ושי בת"א. אם הוא יבוא.. חחחחח רביעי- כלום. חמישי- כלום. שישי- שוק. שבת- ללמוד ללשון.

I LOVE BMSF

New member
דווקא דיי חיובי ייצא לי!!

ראשון- קיבלתי MP 3!!! שני- אמממ מבחן בג"ג ול"ג בעומר שהולך להיות בן **** שלישי- חופש נראה לי בת"א!! רביעי- שום דבר מיוחד!! חמישי- אממ גם כן כלום... שישי-בוחחן באנגלית!! שבת-ישנה!!

אני../images/Emo9.gif

ראשון- הסתפרתי! שני- מבחן בהיסטוריה+עוזרת לידידים שלי לעשות קניות לל"ג בעומר+ל"ג בעומר שלישי- חופש רביעי- מבחן בערביתוש חמישי- מממ כלום נירא לי שישי- שוק שבת- אצל דודים!

למעלה