|קרמבו|
שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo177.gifשרשור חיובי../images/Emo177.gif

ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- תהנו ושבוע טוב

Bleed for Me

New member
שלי

ראשון-נשארת בבית (חופשת מגן)+שיעור מת' שני-מגן במת'+תגבור בהסטוריה+עריכה שלישי-טקס יום הזיכרון רביעי-יום העצמאות חמישי-יומהולדת
+כל מגמת תקשורת של אורט בכל הארץ הולכים לסנימטק שישי-לומדת למגן בהסטוריה שבת-כנ"ל..יום ראשון מגן..

m i c k e y 15

New member
יוו באמת את הולכת לסינמטק?

חח חברה שלי לומדת בתקשורת והיא לא אמרה לי כלום

I LOVE BMSF

New member
שלי..

ראשון-מבחן בפיזיקה..בעעע שני- שום דבר מיוחד!! שלישי-טקס יום הזיכרון=[ רביעי- חופש יום העצמאות... חמישי- נרשמת לבית הקשת בעז"ה..!!!..אם ייקבלו אותי בכלל..חח שישי- ישנה.. שבת-ישנה..חח או בקיצור שבוע משעמם!!!

loner in love

New member
מיין

ראשון- יום פנוי + חרישה לתקשורת שני- מגן באנגלית + חרישה לתקשורת שלישי- יום הזיכרון + לישון הרבה לפני רוק עצמאות + לנסות ללמוד קצת תקשורת + רוק עצמאות בערבבבבבבבבבבבבבבבבבבב רביעי- ישנה הרבה + חרישה לתקשורת חמישי- מגן בתקשורת שישי- רוב הסיכויים שעובדת שבת- כנ"ל

לושהה

New member
שלי../images/Emo9.gif

ראשון-לימודים כרגיל,לא משו מיוחד.
שני-טקס לכבוד יום הזכרון במושב שלי. שלישי-טקס לכבוד יום הזכרון בבצפר,בערב חוגגת את יום העצמאות. רביעי-יום העצמאות.
חמישי-מבחן בתנ''ך.
שישי-יומהולדת לחברה.
שבת-כלום.

m i c k e y 15

New member
שלילי../images/Emo70.gif

ראשון- סתם לא משו מיוחד שני- מבחן באנגליתתת..והרבה שעותת של מת' שלישי- טקס יום הזיכרון רביעי- יום העצמאות
חמישי- תיגבור אדריכלותת בחמש וחציי אוףף.. שישי-אממ יוצאת למועדון אוליי שבת- חופש חח

vered131

New member
שלי ../images/Emo9.gif

ראשון- מבחן במתמטיקה. שני- יש לי יומולדת D: שלישי- יום הזיכרון רביעי- יום עמצאות ^^ חמישי- נמנמ.. לא יודעת בנתיים. שישי- חוגגת יומולדת :) שבת- לא יודעת. אולי ים

LeRanch

New member
עונה../images/Emo3.gif

ראשון-יומולדת!!! היה חביב
והלכנו גם למסעדה.. והיה מבחן באנגלית
קל אבל ארוווווך..אהה וגם מחויבות אישית.. שני-שיחה עם הרכז על זה שאני לא לוקח שנה הבאה ערבית.. פעם 900 שאנחנו מנהלים כזאת שיחה.. קרציה
שלישי-טקס יום הזיכרון ואולי נלך לעיר בערב.. רביעי-חופשששששש
חמישי-אממ אולי בוחן בג"ג.. וזהו.. שישי-מבחן בספרות
שבת-עוד פעם חופש

למעלה