|קרמבו|
שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo180.gifשרשור חיובי../images/Emo180.gif

ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- שבוע טוב
ותהנו!

bar jones

New member
../images/Emo180.gif תודה נטי! ../images/Emo180.gif

ראשון- לומדת מתמטיקה..
שני- עדיין לומדת
שלישי עדיין..
רביעי עדיין ?!?!
חמישימבחן...
שישי חופש!
שבת.. לומדת.. רק עוד קצת ואין לי בצ'פר!!!

Bleed for Me

New member
שלי

ראשון-נשארת בבית (חופשת מגן)+שיעור מת' שני-מגן במת'+תגבור בהסטוריה+עריכה שלישי-טקס יום הזיכרון רביעי-יום העצמאות חמישי-יומהולדת
+כל מגמת תקשורת של אורט בכל הארץ הולכים לסנימטק שישי-לומדת למגן בהסטוריה שבת-כנ"ל..יום ראשון מגן..

0 דיש 0

New member
שלי :]]

ראשון- לומדת למבחן למחרת שני- מבחן נוראי במתמטיקה. כל היום בדיכי של הלך-לי-כל-כך-חרא-בא-לי-למות. משלימה את כל החומר של התיאוריה שהפסדתי וספר לעבודה. שלישי- יום גדוש בתיאוריה וספר. רביעי- שיעור תופים ואז שוב תיאוריה וספר. חמישי-תיאוריה וספר. שישי- קניון. בערב עושה משהו. שבת- לומדת לבוחן בערבית. כל השבוע המזויין שלי קשור בלימודים. רע לי

לושהה

New member
שלי../images/Emo9.gif

ראשון-לימודים כרגיל,לא משו מיוחד. שני-טקס לכבוד יום הזכרון במושב שלי. שלישי-טקס לכבוד יום הזכרון בבצפר,בערב חוגגת את יום העצמאות. רביעי-יום העצמאות.
חמישי-מבחן בתנ''ך
שישי-יומהולדת לחברה.
שבת-כלום.

sharon5592

New member
../images/Emo165.gifשלייי../images/Emo165.gif../images/Emo176.gif

ראשון- סיור איפשהו בארץ
שני-מנמנמנ טקס לנופלים
שלישי-האממ ערב יום העצמאות, סיוטטט רוני בלכעסס הזו וליאור נרקיס יופיעו בשכונה שלי
אסוןןןן!!!!!!!!!
רביעי- האממ לא יודעת
חופששש
יום העצמאות
חמישי- האממ נראה לי שבאילתתתת
שישי- יומולדת שמח לייייייייי
אני בת 14
שבת- חוזרת מאילת נראה לי

I LOVE BMSF

New member
שלי=)

ראשון-מבחן בפיזיקה..בעעע שני- שום דבר מיוחד!! שלישי-טקס יום הזיכרון=[ רביעי- חופש יום העצמאות... חמישי- נרשמת לבית הקשת בעז"ה..!!!..אם ייקבלו אותי בכלל..חח שישי- ישנה.. שבת-ישנה..חח או בקיצור שבוע משעמם!!!

loner in love

New member
חופשי ומאושר בלי כלום על הטוסיק

ראשון- יום פנוי + חרישה לתקשורת שני- מגן באנגלית + חרישה לתקשורת שלישי- יום הזיכרון + לישון הרבה לפני רוק עצמאות + לנסות ללמוד קצת תקשורת + רוק עצמאות בערבבבבבבבבבבבבבבבבבבב רביעי- ישנה הרבה + חרישה לתקשורת חמישי- מגן בתקשורת שישי- רוב הסיכויים שעובדת שבת- כנ"ל

m i c k e y 15

New member
אני אני../images/Emo65.gif../images/Emo165.gif

ראשון- סתם לא משו מיוחד שני- מבחן באנגליתתת..והרבה שעותת של מת' שלישי- טקס יום הזיכרון רביעי- יום העצמאות
חמישי- תיגבור אדריכלותת בחמש וחציי אוףף.. שישי-אממ יוצאת למועדון אוליי שבת- חופש חח

למעלה