קרמבו!

MomijiSan

New member
קרמבו!../images/Emo215.gif

כי הרבה זמן לא היה D: טובנו למי שלא מכיר >< יש תמונה ואתה צריך לכתוב את מה שהדמויות אומרותD: אז תהנו לכם הנה התמונה הראשונה
המדובב הראשון צריך להוסיף את התמונה הבאה לדיבוב ולדובב את התמונה הקודמת ( תמונות רק מאינו XP )

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמנסה!

אינויאשה: "אני לא מאמין........" מירוקו: "מי *היה* מאמין שיש לקאגומה ציצים קטנים כלכך. איזו אכזבה"

Lust chan

New member
../images/Emo135.gif

סשומארו: כוס אמ-אמא של כל הפאנגירלז האלה, רק אני מפשיט אנשים@#$% י___י;;;;;

Hinamori

New member
אונד איזו עריכה גרועה XD

טוב שהם לא עשו את זה בצייר.

Lust chan

New member
../images/Emo45.gifאבל../images/Emo135.gif

זו התמונה היחידה של אינויאשה שיש לי מהסדרה על המחשב XDD

MomijiSan

New member
ניע אניD:../images/Emo215.gif

קאגורה:"תגיד יש לך טיק טק?" סאשי : " לא למה?" קאגורה:"זה מסביר תריח המדהים שיוצא לך מפה...><" תמונה הבאה

SaijinKun

New member
*לנסות*

קאגומה: תתפשט כבר~! >_< אינויאשה: וטפ, השתגעת?! ס_ס קאגומה: אני הסכמתי ללבוש את מה שאמרת לי ללבוש, עכשיו תתפשט~!#%$%*&%^*@$!@#^*&$

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gif

אינויאשה:כוסאמאשלך קאגומה זה כואב!!!!!!!!!1111 שרשרת: .. זו אני שמכאיבה פה.. ._. אינויאשה:כוסאמאשלך שרשרת זה כואב!!!!!11 השאר חסוי לטובתם הקוראים. שלדברי טלצ'אנ תמימים מדיי! -_-;

Hachi

New member
../images/Emo183.gif

"נו,אז מה אם שוב הלבשתי את שיפו בחצאית מיני וניסיתי לאנוס אותו?!זו לא סיבה לתת לי סטירה!!!!1"

The Dead Archer

New member
ייאי

אינויאשה:"צקצק...גבות ושפם,דחוף." נו מה אני אעשה,לא היה לי כוח לחפש יותא מידי בגוגל ;;

SaijinKun

New member
[:

אינויאשה: ארגגג, הצבע הזה לא יורד >_< הכל בגלל קאגומה, הבת שמנה הזו !$#^%& איך אני יכול לאכול צ'יפס ככה איך?!?! ;-;

AnNa ChAn

New member
מנסה

אינויאשה : תזיז את זה עוד קצת ימינה... לא, שמאלה...... ככה זה טוב! אני לא מי יודע מה טובה בדברים האלו....

../images/Emo15.gif אניאניאני!

אינו: מה לא בסדר עם הלשון שלי?! קאגומה: אולי העובדה שכרגע תקעת לי אותה בפה? *צינית*

Hachi

New member
../images/Emo183.gif

"דאמט!~!!11 ידעתי שהחוטיני הזה קטן עלי~!#@_%$#@"

mikokikyo

New member
אמ... שיהיה?XD

אינויאשה: מה היא זוממת שם? >.> קאגומה: מעניין מה יקרה אם אני אושיב את אינויאשה כשהוא קופץ מעל הר געש פעיל... אינויאשה: ידעתי שלא הייתי צריך לאכול את כל הצ'יפס Oם

SaijinKun

New member
אני~ >_<

מוכר עלונים ראנדומאלי: אומג בופחעחעחעחעחעחע מה אתה אמור להיות אש קאטצ'ם עם הכובע הזה? XDD לך לך תפוס את כולם XD אינויאשה, חושב: ..יש לו..תמונות..של צ'יפס *_*.. חייב.. להתנגד.. *_________* *ריר* עזבו, אני עייף ];

למעלה