|קרמבו|שרשור חיובי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו!
L LeeR4Ever New member 10/6/06 #1 ../images/Emo217.gifשרשור חיובי../images/Emo217.gif ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו!
../images/Emo217.gifשרשור חיובי../images/Emo217.gif ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו!
L LeRanch New member 10/6/06 #2 מה זה חיובי ../images/Emo4.gif ראשון-כלום. כולה שעתיים חלון באמצע היום+לומד להיסטוריה שני-לומד להיסטוריה שלישי-חופש - לומד להיסטוריה רביעי-חופש - לומד להיסטוריה חמישי-בגרות בהיסטוריה שישי-מברך את היום! סוף סוף נגמר היסטוריהההההההה שבת-מת
מה זה חיובי ../images/Emo4.gif ראשון-כלום. כולה שעתיים חלון באמצע היום+לומד להיסטוריה שני-לומד להיסטוריה שלישי-חופש - לומד להיסטוריה רביעי-חופש - לומד להיסטוריה חמישי-בגרות בהיסטוריה שישי-מברך את היום! סוף סוף נגמר היסטוריהההההההה שבת-מת
J just jenny New member 10/6/06 #6 ../images/Emo205.gifאיזה../images/Emo7.gif הלוואי../images/Emo10.gif
J just jenny New member 12/6/06 #23 ../images/Emo205.gifטנקס האני../images/Emo24.gif אני זקוקה לגודלאק הזה
J just jenny New member 10/6/06 #5 ../images/Emo205.gifיו אז אני מחכה שיהיה שבת!!D: HAH- לפי הסמיילי סעמק עם ההיסטוריה הזאת;[.
I I LOVE BMSF New member 11/6/06 #14 חחח שכחת משו... לינה וג'ני יקרעו אותך בגלל הלינק ששמת ביום ראשון...חחח
L LeRanch New member 11/6/06 #19 XDDDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עובדה שהן לא עשו לי כלום היום
I I LOVE BMSF New member 11/6/06 #15 תיקון טעות... ביום ראשון לינה וג'ני יקרעו אותך בגלל הלינק ששמת...חחח
A alexistar New member 10/6/06 #8 אחרי השבוע הזה אני אהיה הכי מאושרת ראשון:תיגבור בהסטוריה...מסיבת סיום שני: הסטוריה שללישי: הסטוריה רביעי:הסטוריה חמישי:בגרות הסטוריה שישי:חופש שבת:חופש החיים אהיו יפים בעוד שבוע
אחרי השבוע הזה אני אהיה הכי מאושרת ראשון:תיגבור בהסטוריה...מסיבת סיום שני: הסטוריה שללישי: הסטוריה רביעי:הסטוריה חמישי:בגרות הסטוריה שישי:חופש שבת:חופש החיים אהיו יפים בעוד שבוע
M m i c k e y 15 New member 10/6/06 #9 ../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifחיובי? אולי חח ראשון- מתכונת בהיסטוריה שני-מקבלים את תוצאות המתכונת ועושים חזרה למתכונת ביום שלישי חח שלישי- מועד ב' מתכונת היסטוריה רביעי- חזרה לבגרות בהיסטוריה ביום חמישי חמישי- בגרות בהיסטוריה שישי-נחה מכל הבגרויות והמתכונות חח שבת-מתכוננת ללשון חח תודה מותקק
../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifחיובי? אולי חח ראשון- מתכונת בהיסטוריה שני-מקבלים את תוצאות המתכונת ועושים חזרה למתכונת ביום שלישי חח שלישי- מועד ב' מתכונת היסטוריה רביעי- חזרה לבגרות בהיסטוריה ביום חמישי חמישי- בגרות בהיסטוריה שישי-נחה מכל הבגרויות והמתכונות חח שבת-מתכוננת ללשון חח תודה מותקק
E Emo Kid New member 10/6/06 #12 ../images/Emo214.gif שלי. ראשון- כלום[?] שני- יומולדת לדני מסוד שלישי- כלום[?] רביעי- מדצי"ם. יומולדת לדייב מסוד חמישי- יום בריכה של השכבה. יומולדת לבילי מג"ש. שישי- כלום[?] שבת- כלום[?]
../images/Emo214.gif שלי. ראשון- כלום[?] שני- יומולדת לדני מסוד שלישי- כלום[?] רביעי- מדצי"ם. יומולדת לדייב מסוד חמישי- יום בריכה של השכבה. יומולדת לבילי מג"ש. שישי- כלום[?] שבת- כלום[?]
E Emo Kid New member 10/6/06 #13 ../images/Emo214.gif הוו שכחתי. שישי- שעתיים ארוחת פרידה באנגלית + שעתיים חופשיות כי אין מתמטיקה.
M may90 New member 11/6/06 #16 גדעגכדכשגכדכשדשג ראשון- מתכונת בפיסיקה שני- חופש וברמצווה לאחי הקטן שלישי- מתכונת בהיסטוריה רביעי- חופש חמישי- בגרות בהיסטוריב X____________________X שישי- כלוםםםםם שבת- כנ"ללל
גדעגכדכשגכדכשדשג ראשון- מתכונת בפיסיקה שני- חופש וברמצווה לאחי הקטן שלישי- מתכונת בהיסטוריה רביעי- חופש חמישי- בגרות בהיסטוריב X____________________X שישי- כלוםםםםם שבת- כנ"ללל
D d i s n e y girl New member 11/6/06 #18 עונה../images/Emo9.gif ראשון- יום מעצבן כזה.. ונוסעת לדודה שני- חזרות לאיזה ריקוד מטומטם שלישי- צופים רביעי- גיטרה וסיור של"ח[?] חמישי- פגישת מועצת נוער שישי- צופים שבת- כלום [בנתיים]
עונה../images/Emo9.gif ראשון- יום מעצבן כזה.. ונוסעת לדודה שני- חזרות לאיזה ריקוד מטומטם שלישי- צופים רביעי- גיטרה וסיור של"ח[?] חמישי- פגישת מועצת נוער שישי- צופים שבת- כלום [בנתיים]