|קרמבו|
שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo221.gifשרשור חיובי../images/Emo221.gif

[WTF בועית IS?
]
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- תהנו!

bar jones

New member
../images/Emo180.gifתודה רבה../images/Emo70.gif

א' - מתכונת בתנ"ך- סיימתתייי
ב' - אין בצ'פר
ג' - אצל חברה ובת"א !
ד' - אין בצ'פר
ה' - בגרות בהבעה!
ו' אין בצ'פר!
שבת- לומדת...כימיה...
שבוע מדהים בנות
|כשדור|

m i c k e y 15

New member
אני, תודה../images/Emo70.gif

ראשון-ללכת לקנות בגד יםם
שני-הולכת לרופא בבוקר..עכשיו חח..אח''כ לביצפר
שלישי-טיול שנתי
רביעי-עדיין בטיוללל..ובלונה גלל
חמישי- בטיול חח
שישי-יום חופש..אז מניחה שנחה וקצת לומדת..
תודההה

Yely

New member
תנקס =]

ראשון- כלום שני- יומולדת לבעלי [מאט=]
שלישי- חזרות לטקס סיום רביעי- ספורטטט
חמישי- נראלי בוחן באנגלית שישי- חברה ישנה אצלי שבת-

0 דיש 0

New member
../images/Emo176.gif

ראשון- מבחן בג"ג, בוחן באנגלית שהברזתי ממנו שני- חורשת למבחן במדעים. שלישי- מבחן במדעים. "ערב שורשים". רביעי- בצפר. אצל חברה.. לומדת לבוחן בהיסטוריה. מסיבה של שובלוש ואולי ישנה אצל חברה :]] חמישי- בוחן בהיסטוריה. עושה עבודה להגשה למחר. שישי- יום ספורט מגניב ומהנה ביותר. לא באה לבית הספר בגללו. בערב עושה משו כבר נראה.. שבת- מנוחה :]]]]] ועבודה באנגלית.

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gifממש חיובי.. ../images/Emo122.gif

ראשון- הכי כיף בשבוע! שי היה אצלי. היה ממש ממש כיף
שני- לומדת לאנגלית. שלישי- לומדת לאנגלית. פשצי"ם. רביעי- מבחן באנגלית. לומדת למתמטיקה. מדצי"ם. חמישי- לומדת למתמטיקה. שישי- מבחן במתמטיקה. מתחילה ללמוד להיסטוריה. שבת- לומדת להיסטוריה. פאק. יש לי עכשיו שבועיים מבחנים. רביעי-אנגלית.שישי-מתמטיקה.ראשון-היסטוריה.רביעי-ערבית.ראשון-לשון.שלישי-מדעים.חמישי או שני-ספרות. ואז נגמר!!! סוף סוף! אין יותר מבחנים. חחחחחחחחח

פופי דו

New member
../images/Emo176.gif

ראשון-מבחן מנהל במתמטיקה!!עומס יתרר שני-כלום שלישי-להתכונן למבחן בביולוגיה ולהתאמן על הגיטרה. רביעי-שיעור גיטרה ומבחן בביולוגיה חמישי-מבחן בתנ"ך. שישי-אממ שכחתי שבת-חופש.

Mai 17

New member
חיובי הא?

הייתי מפרטת מה אני צריכה לעשות כל יום אבל זה רק יבאס אותי עוד יותר... לא מספיק שיש לי בגרות בדיוק בעוד שבוע גם תוקעים לי מלא מבחנים בביצפר... מקווה שיהיה בסדר... ושיהיה לכולם שבוע נעים [לפחות יותר ממה ששלי הולך להיות]

sap sapir

New member
מואהההההה

ראשון-התחלתי ב9:20 וסיימתי ב1 שני- יום ארוךךךך ובסופו מבחן בפיסיקה שלישי- יום משעמםם שעתיים לשון בעעע רביעי- מתחילה ב11 ומסיימת ב1 בקיצור באה לשעתיים מתמטיקה חמישי- סיור שישי- מבחן בערבית בעע שבת- חופשששששששש תודה רבה

למעלה