|קרמבו|
שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo41.gifשרשור חיובי ../images/Emo41.gif

[מחר אני בטח ישכח]
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- אנג'וי שקסיות

may90

New member
ארג

אני היחידה שלא יכולה לענות על השירשור הזה?! אני לא קובעת מראש מה אני עושה

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| נו, אז תכתבי

ראשון- לודעת שני- לודעת שלישי- לודעת רביעי- לודעת חמישי- לודעת שישי- לודעת שבת- לישון =]]

may90

New member
oh well

ראשון- לודעת שני- לודעת שלישי- לודעת רביעי- לודעת חמישי- לודעת שישי- לודעת שבת- לישון =]]

MayLuvsDoug

New member
מאי.

אני אוהבת אותך. ואני מתגעגעת אלייך נורא. ותשכנעי את ההורים הפרנואידים האלה שלך כבר.

may90

New member
XDDD איזו מיידלע

דיי יציאהXDDD אל תדאגי זה ייקרה.

lollipop1

New member
Me

ראשון- מועד ב' במתמטיקה ב-4 בצהריים שני- עד שלוש בביצפר :( שיעור גיטרה
שלישי- מועד ב' בתולדות האומנות ב-4 בצהריים. רביעי- מועד ב' בתנ"ך ב-4 בצהריים חמישי- חוגגת שנגמרו לי המבחנים למחצית הזו! שישי- ממשיכה לחגוג, בטח תהיה יציאה שבת- חריפ חרופ שבוע מבאס... שיהיה לכן שבוע יותר טוב משלי!

ליטלושי

New member
אני =)

ראשון- צבא - סיכום טירונות, ובערב טקס השבעה! שני- צבא - סיכום טירונות שלישי- צבא - יום אחרון של הטירונות =( מחזירים תנשק =( רביעי- לא ידוע, בית או קורס או עבודות רס"ר הבנזונה.. חמישי- כנ"ל שישי- או שנשארת שבת או ביית!!! שבת- כנ"ל שבוע טובבבבבבבבבבבבבב לכולן!!

LovE BuSTeD

New member
אני..

ראשון-נוסעת למשחק של ביתר שני-לא יודעת שלישי-א יודעת רביעי-לא יודעת חמישי-לא יודעת שישי-יוצאת לאנשהו שבת-משחק

mela1

New member
אני[:

ראשון-בוחן במורשת. שני- כלום מיוחד. שלישי- יום ארוך\= פעולהD: רביעי- אולי אני נוסעת לטבעון. חמישי- כנ"ל. שישי- שיעור גיטרה, חוג נחמד, אולי עובדת. בערב נפגשים כל החבר'הP: שבת- החבר'ה עפים לי מהבית[חע] ואני הולכת לישון אני מניחה.

../images/Emo3.gifאני פה..

ראשון- עושה עבודה במדעים..בעעע
שני- תור רופא
שלישי- צופים..
רביעי- עוד לא יודעת..
חמישי- צילומים בתקשורת..
שישי- צופים..
שבת- מעצבת חדר

למעלה