|קרמבו|
שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo42.gif שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

השבוע הזה דווקא עבר לאט
טוב בננות (ויונתן
) כתבו את כל הדברים החיובים שהולכים לקרות לכם השבוע
ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- יומטוב

oriane0

New member
אני..

ראשון- חוג ציור+ להכין עבודה באומנות שני- ספורטן+הגשת עבודה באומנות שלישי- לא יודעת עדיין.. רביעי- לא יודעת עדיין.. חמישי- חוג גיטרה+ספורטן שישי- מסיבה לחברה שלי שבת- לא יודעת עדיין..

vered131

New member
השבוע שלייי

ראשון- חוג גיטרה :) ובמחן במתמטיקה [שוב..] שני- אין משו מיוחד שלישי- חיסון
צופים רביעי- מקווה להשאר בבית אחרי החיסון! חמישי- אין משו מיוחד שישי- מחנה בצופים!
שבת- מחנה בצופים!
שבוע טוב

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

ראשון- אולי אני אמצא עבודה שני- פגישה עם המנחה שלישי- פעולה.. אני מקווה שיהיה כיף רביעי- יום חופש חמישי- חברה שלי טסה לחו"ל.. אני אתגעגע שישי- ערב סרט לחניכים שבת- או.סי-גרש ביתי-ניפ/טאק שבוע טוב לכם

Love Bem

New member
שלי../images/Emo99.gif

ראשון-יום הולדת לילד אחד שאני אוהבת
ורופא שנים ומקבלת את הגיטרה החדשה! שני-הולכת לקנות את החולצה של גריין דיי שלישי-כרגיל
רביעי-מקבלת עיתון הולכת לשוק ואחר כך הולכת לרכוב אל סקייט ואז בת מצווה בערב לדודה! חמישי-כרגיל|סגריה||סגריה| שישי-כרגיל|סגריה||סגריה||סגריה| שבת-נחה|סגריה||סגריה||סגריה||סגריה|

Love Bem

New member
hom boy מכירה!

יש שם הכול (חוץ ממיי כימקל רומאנס)יש שמה אפילו הים!

Love Bem

New member
אממ.. יש מצב שזה שמה! ברחוב..

רוגוזין או בעזרילי או זבוטינסקי! ובראשון זה אחרי רחוב הדקל נירא לי! הכי שווה ללכת לראשון שמה איפה שהחנות יש מלא חנויות גוטיקה! יש מלא דברים יפה!

lollipop1

New member
meee

ראשון- שמה מיתרים חדשים בחשמלית
שני- לומדת עד 3 גרפיקה אאאווווף שלישי- חרישות קשות לתנ"ך רביעי- מבחן בתנ"ך חמישי- סתם יום שישי- שיעור גיטרה, ויוצאת בערב\לילה\בוקר

bar jones

New member
השבוע שלנו מה זה לא בסט!

ראשון- לא לומדים!! רואים הצגה "מי שחלם" שני- ענטי באה אליי אחרי בצ'פר! שלישי- נלך למסעדה לזלול! רביעי- נלמד... בטח ענבלי תהיה פה.. חמישי- נלמד .. כנ"ל.. שישי- נהיה בעזראלי כנראה! שבת- נישן?!?

bar jones

New member
צ'חר.. השבוע שלי באמת יהיה לא משו..

חחחח אני מתלוננת מסיבה פשוטה.... יום ראשון יש לי בוחן במשפטים וחוזרת הבייתה בתשע בערב מהקורס. יום שני יש לי בוחן באנגלית ומסיימת ממש מאוחר ללמוד ומקבלים בחזרה מבחנים בכימיה.. יום שלישי אני צריכה לחרוש רביעי שי מבחן, רביעי חמישי יש לי ללמוד משהו כמו 30 פרקים בתנ"ך.. ואז שישי יש לי גם ללמוד מתמטיקה.. אז כן, השבוע שלי לא בסט :( פשוט ניסיתי לא להיות כל כך פסימית ולרשום דברים טובים שיכולים להיות.. אז חברות באות אליי ללמוד, ובעזראלי- אני אהיה 20 דקות רק כדי להחליף משהו..

Rowdy Girl

New member
אני../images/Emo11.gif

ראשון- שעתיים חופשיות וויפייייייי [אלה הוויפי מוכר לך?
] שני- לוידעת שלישי- לוידעת רביעי- ראש 1 !!!!!! חמישי- לוידעת שישי- סופשבועעעעעע שבת- שש! יושנים

למעלה