|קרמבו|שרשור חיובי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו!
L LeeR4Ever New member 19/5/06 #1 ../images/Emo65.gifשרשור חיובי../images/Emo65.gif ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו!
L LeeR4Ever New member 19/5/06 #3 ../images/Emo9.gif צרעך לכתוב את הדברים החיוביים שיקרו לך בשבוע הבא
D DesertRose7 New member 19/5/06 #4 מדגימה.. ראשון- אמממ.. יום חופש אחרון לפני שיגעון בגרויות מסיבי שני- בגרות באנגלית ו - טעם העיר שלישי- יום ירוק במועדון - יהיה מצחיק רביעי- רק ללמוד למתמטיקה חמישי- אקס-מן 3 יוצאאאאאאאא שישי- מתמטיקה שבת- מתמטיקה
מדגימה.. ראשון- אמממ.. יום חופש אחרון לפני שיגעון בגרויות מסיבי שני- בגרות באנגלית ו - טעם העיר שלישי- יום ירוק במועדון - יהיה מצחיק רביעי- רק ללמוד למתמטיקה חמישי- אקס-מן 3 יוצאאאאאאאא שישי- מתמטיקה שבת- מתמטיקה
ל לושהה New member 20/5/06 #5 עונה[= תנקס יפה../images/Emo9.gif ראשון-שומדבר מיוחד. שני-חורשת למתמטיקה. שלישי-מבחן במתמטיקה /= רביעי-שומדבר מיוחד. חמישי-כנ''ל. שישי-מבחן בערבית (?) שבת-כנ''ל. [וכל הימים זה בתקווה היום ללכת עם אבא לקנות תדיוידי של באסטד] גאד שבוע משעמם /=
עונה[= תנקס יפה../images/Emo9.gif ראשון-שומדבר מיוחד. שני-חורשת למתמטיקה. שלישי-מבחן במתמטיקה /= רביעי-שומדבר מיוחד. חמישי-כנ''ל. שישי-מבחן בערבית (?) שבת-כנ''ל. [וכל הימים זה בתקווה היום ללכת עם אבא לקנות תדיוידי של באסטד] גאד שבוע משעמם /=
M m i c k e y 15 New member 20/5/06 #7 טנקיו דארלינגג../images/Emo23.gif ראשון- אממ הרבה תיגבורים לקראת מתכונות שני- שוק עם חברות שלישי- תיגבור כל היום..ולומדת כל היום רביעי- מתכונת באדריכלותת *אמאמאמא* חמישי-לא יודעת..אין תיכנונים שישי- הלוו סוף שבועע..אני צריכה גם קצת לנוחח חח שבת- ברוך השם..חח לא יודעת ט'נקס
טנקיו דארלינגג../images/Emo23.gif ראשון- אממ הרבה תיגבורים לקראת מתכונות שני- שוק עם חברות שלישי- תיגבור כל היום..ולומדת כל היום רביעי- מתכונת באדריכלותת *אמאמאמא* חמישי-לא יודעת..אין תיכנונים שישי- הלוו סוף שבועע..אני צריכה גם קצת לנוחח חח שבת- ברוך השם..חח לא יודעת ט'נקס
S SPFAN New member 20/5/06 #8 לא בטוח בקשר לחיובי >< ראשון- מכין עבודה באזרחות + מבחן בביולוגיה + חרישה מטורפת למבחן במתמטיקה שני- חרישה למתמטיקה שלישי- מבחן במתמטיקה + חניך + חרישה לתנ"ך רביעי- שיעור גיטרה + חרישה לתנ"ך חמישי- חרישה לתנ"ך שישי- מבחן בתנ"ך + אעאע סופש! שבת- כלום
לא בטוח בקשר לחיובי >< ראשון- מכין עבודה באזרחות + מבחן בביולוגיה + חרישה מטורפת למבחן במתמטיקה שני- חרישה למתמטיקה שלישי- מבחן במתמטיקה + חניך + חרישה לתנ"ך רביעי- שיעור גיטרה + חרישה לתנ"ך חמישי- חרישה לתנ"ך שישי- מבחן בתנ"ך + אעאע סופש! שבת- כלום
M McflyRule New member 20/5/06 #9 ../images/Emo203.gif תודה אני.. ראשון- חוג ציור ומבחן באנגלית (וויש מי לאק?) שני- תיאוריה במוזיקה שלישי- נוער עובד רביעי- כלום? אולי אני אקפוץ לכלי זמר לקנות פדאל חמישי- גיטרה שישי- בצפר. בית. לישון. שבת- בטח להתאמן לאיזה מבחן או בולשיט כזה.. תודה
../images/Emo203.gif תודה אני.. ראשון- חוג ציור ומבחן באנגלית (וויש מי לאק?) שני- תיאוריה במוזיקה שלישי- נוער עובד רביעי- כלום? אולי אני אקפוץ לכלי זמר לקנות פדאל חמישי- גיטרה שישי- בצפר. בית. לישון. שבת- בטח להתאמן לאיזה מבחן או בולשיט כזה.. תודה
L LeeR4Ever New member 20/5/06 #13 גוד לאק../images/Emo9.gif יאיי גם את בנועל? איזה קן/שכבה/ מחוז/ משהו? יו וולקאם!