קרמבו

אורלי 333

New member
קרמבו

אתמול ראיתי לשניה וחצי באודטה שף שמכין קרמבו מתבנית סיליקון עם שקעים, הוא לקח שוקולד מומס (שוקולד לבן), ומרח בדפנות הכניס למקרר על מנת שהשוקולד יתקשה, וזהו לא היה לי זמן לראות יותר, אני מניחה שהרעיון הוא כמו של הכנת פרלינים, השאלה שלי במה אפשר למלא את הקרמבו נראה לי שגנאש יהיה מאוד מאוד כבד, כי זה גדול, וצריך מילוי אוורירי, בכל מקרה זו נראית לי פעילות ממש מהנה עם ילדים.
 
הנה מתכון מצויין לקרמבו אמיתי

הילדים מאד נהנו להכין אותו. לא ממש פשוט... אך מוצלח מאד! המתכון היה ב-YNET עם תוספות שלי. אסנת
 
למעלה