קרמבו
אתמול ראיתי לשניה וחצי באודטה שף שמכין קרמבו מתבנית סיליקון עם שקעים, הוא לקח שוקולד מומס (שוקולד לבן), ומרח בדפנות הכניס למקרר על מנת שהשוקולד יתקשה, וזהו לא היה לי זמן לראות יותר, אני מניחה שהרעיון הוא כמו של הכנת פרלינים, השאלה שלי במה אפשר למלא את הקרמבו נראה לי שגנאש יהיה מאוד מאוד כבד, כי זה גדול, וצריך מילוי אוורירי, בכל מקרה זו נראית לי פעילות ממש מהנה עם ילדים.
אתמול ראיתי לשניה וחצי באודטה שף שמכין קרמבו מתבנית סיליקון עם שקעים, הוא לקח שוקולד מומס (שוקולד לבן), ומרח בדפנות הכניס למקרר על מנת שהשוקולד יתקשה, וזהו לא היה לי זמן לראות יותר, אני מניחה שהרעיון הוא כמו של הכנת פרלינים, השאלה שלי במה אפשר למלא את הקרמבו נראה לי שגנאש יהיה מאוד מאוד כבד, כי זה גדול, וצריך מילוי אוורירי, בכל מקרה זו נראית לי פעילות ממש מהנה עם ילדים.