קרמל ושוקולד לבן - הצילו

soniCBoom2

New member
קרמל ושוקולד לבן - הצילו

שלום רב,
לפני שאני הורס חומרים סתם רציתי לשאול -
לפעמים אני מכין ציפוי מקרמל ושוקולד חלב - מכין קרמל משליש כוס סוכר, כף מים וכף סירופתירס + 125 מ"ל שמנת, ושופך מיד על 150 ג' שוקולד חלב.
תהיתי מה יקרה אם אחליף את שוקולד החלב בשוקולד לבן - האם זה יחזיק בכלל או יהפוך לחמאה אחת גדולה? בכמה שוקולד לבן אצטרך להשתמש כדי להגיע לאותה "מוצקות" של הקרם המקורי עם שוקולדחלב? מה יהיה הצבע?

המון תודה..!!
 

bali

New member
מנהל
שוקולד לבן הרבה יותר מתוק, קודם כל

אז כדאי לקחת את זה בחשבון מבחינת כמות הקרמל ששמים איתו.

לדעתי 200 גרם שוקולד לבן יספיקו כדי לתת את אותה יציבות וזה לא יהיה חמאה אחת גדולה.

מבחינת צבע, לשוקולד לבן יש צבע לבנבנן צהבהב כשהוא מומס, אז הקרם יצא בצבע קצת יותר זהוב בגלל הקרמל.
 

soniCBoom2

New member
תודה


 
למעלה