soniCBoom2
New member
קרמל ושוקולד לבן - הצילו
שלום רב,
לפני שאני הורס חומרים סתם רציתי לשאול -
לפעמים אני מכין ציפוי מקרמל ושוקולד חלב - מכין קרמל משליש כוס סוכר, כף מים וכף סירופתירס + 125 מ"ל שמנת, ושופך מיד על 150 ג' שוקולד חלב.
תהיתי מה יקרה אם אחליף את שוקולד החלב בשוקולד לבן - האם זה יחזיק בכלל או יהפוך לחמאה אחת גדולה? בכמה שוקולד לבן אצטרך להשתמש כדי להגיע לאותה "מוצקות" של הקרם המקורי עם שוקולדחלב? מה יהיה הצבע?
המון תודה..!!
שלום רב,
לפני שאני הורס חומרים סתם רציתי לשאול -
לפעמים אני מכין ציפוי מקרמל ושוקולד חלב - מכין קרמל משליש כוס סוכר, כף מים וכף סירופתירס + 125 מ"ל שמנת, ושופך מיד על 150 ג' שוקולד חלב.
תהיתי מה יקרה אם אחליף את שוקולד החלב בשוקולד לבן - האם זה יחזיק בכלל או יהפוך לחמאה אחת גדולה? בכמה שוקולד לבן אצטרך להשתמש כדי להגיע לאותה "מוצקות" של הקרם המקורי עם שוקולדחלב? מה יהיה הצבע?
המון תודה..!!