קרמל,סוכריות ומה שבניהם

קרמל,סוכריות ומה שבניהם../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

אני רוצה להכין קרמל לשים אותו בתוך כזה של צורות ולקרר ואז אני רוצה שהוא יהיה מיוחד אפשר לשים עליו באמצע משהו עם בצק סוכר? או שלא?

net the jet

New member
לשים טוב את הבצק, מרדדים לעובי אחיד

של ס"מ ס"מ וחצי, ואז קורצים צורות, ותוקעים מקל.

נטעים

New member
ליפני שאת הולכת על סוכריות כרמל

שאלה התבניות שלך הן עמידות לחום? לא נראה לי שקרמל ובצק בוכר הולך ביחד בגלל שהכרמל לח ויכול להעביר לחות לבצק סוכר שווה לנסות אולי בתוך התבניות שרצית לצקת את הכרמל פשוט תדחסי בצק סוכר עם מקל ואז יצאו לך יופי של סוכריות

תבניות מתכת.........../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

ומה זאת אומרת לדחוס? להכין מראש את מה שאני רוצה לשים ואז שהקרמל חם להטביע בפנים את הבצק סוכר?

t a l talim

New member
האם יצקת בעבר סוכריות קרמל?

מסכימה עם נטעים, לא בטוחה שהשניים יעבדו יפה יחד, אך שווה לנסות. בכל מקרה, להכנת סוכריות מסוכר בלבד מרדדים עלה בצק בעובי אחיד (ניתן לשים 2 כפות עץ זהות משני צידי הבצק ולרדד במערוך ארוך מעליהן, וכך נשמר עובי אחיד לבצק). קורצים צורות, צובעים, מעטרים- ויש לך יופי של סוכריות! מומלץ להוסיף טיפונת cmc לבצק, לחיזוק הסוכריות. בהצלחה!

net the jet

New member
CMCזו אבקה שמקשה את הבצק

ומחזקת אותו... החומר שנוי במחלוקת, כי הוא קצת "כימי" בעיבודו...אם בא לך לקרוא, אז בפורום הכתום היה לפני כשבוע-שבועיים דיון ארוך בנושא, אז אפשר להעלות בחיפוש !

נטעים

New member
לא לא על זה חשבתי אלא 2 סוגי סוכריו

שונות או קרמל או סוכריות מבצק סוכר את בצק הסוכר את יכולה להטביע בתוך התבנית ולהכניס מקל יוצא מקסים

רובנס

New member
ואולי כן יצליח כי בצק סוכר מקבל

שומן ולא דוחה אותו כשהוא במידה הנכונה אז חשבתי על רעיון אחר אולי להכין סוכריית בצק סוכר לקרוץ באמצע צורה נאמר לב להוציא החוצה להניח על תבנית ישרה או לוח עץ מרופד בנייר אפיה את הסוכריה עם החור לתקוע את מקל הסוכריה עד לאמצע או עד לתחילת הקצה השני של החור ואז לצקת פנימה את הקרמל לאחר קירור ,אבל לא מוחלט,ולהניח להתקרר. הערה : עדיף לקרר מעט את הקרמל כך שבצק הסוכר לא יותך מחומו של הקרמל ולצקת רק כאשר יהיה אפשר לטבול אצבע למספר שניות או לקחת חתכת בצק סוכר ולצקת עליה מהקרמל ולראות מה קורה.

למעלה