קרןןןן אפשר להוסיף את האחיינים שלי לגלריההההההההההה ????????
ק קרן יבור New member 16/12/01 #3 אפשר ואפילו רצוי!! אין קשר שאתן לא תאומות של.. אתם תאומות פעילות בפורום.....וזה מספיק!! שלחי קובץ ואשים תמונה....
אפשר ואפילו רצוי!! אין קשר שאתן לא תאומות של.. אתם תאומות פעילות בפורום.....וזה מספיק!! שלחי קובץ ואשים תמונה....
R rotrot New member 16/12/01 #5 האמת היא שאני די נבוכה להכניס תמונה שלי ושל תאומתי לפורום.. ויש לי הרגשה שאם אני אשאל אותה על זה אני אחטוף צרחה היסטרית!!!! (יש לי תאומה קצת עצבנית אני חייבת לציין)
האמת היא שאני די נבוכה להכניס תמונה שלי ושל תאומתי לפורום.. ויש לי הרגשה שאם אני אשאל אותה על זה אני אחטוף צרחה היסטרית!!!! (יש לי תאומה קצת עצבנית אני חייבת לציין)
ק קרן יבור New member 17/12/01 #6 יקירתי......תפילי עלי... את כל האשמה.....תגידי ששלחת לי (ורק לי) לאימייל ואני עשיתי בה כרצוני ......מה כבר יקרה? מקסימום תחטפי כאפה למוח... סתאאאאאם אם את יודעת מפורשות שהיא לא תסכים עם זה....עזבי למה לך צרות? כולה גלריה של פורום בתפוז....
יקירתי......תפילי עלי... את כל האשמה.....תגידי ששלחת לי (ורק לי) לאימייל ואני עשיתי בה כרצוני ......מה כבר יקרה? מקסימום תחטפי כאפה למוח... סתאאאאאם אם את יודעת מפורשות שהיא לא תסכים עם זה....עזבי למה לך צרות? כולה גלריה של פורום בתפוז....
ק קרן יבור New member 16/12/01 #4 דנידין...אפשר גם אפשר!! תגיד לי שמות...ושם האמא....שאכתוב ה.....של זה וזה.... בשמחה....ותגיד לאמא שלהם להכנס לפה לראות אותם!! {אם לא אותנו )}
דנידין...אפשר גם אפשר!! תגיד לי שמות...ושם האמא....שאכתוב ה.....של זה וזה.... בשמחה....ותגיד לאמא שלהם להכנס לפה לראות אותם!! {אם לא אותנו )}