קרן אל גב::::

האספנית

New member
גב וקרן

האם גם אתם חשים שהצמד עושה הצגות? נראה לי שהכל מתוכנן ומבוים!

Scoopone Scoop

New member
גב מנשק את קרן - הקטע המלא לצפייה

קרן בוכה
בדמעות וגב מנחם אותה בנשיקות לצפייה בקטע המלא : http://youtu.be/wkiN5xA0gZU לקטעים נוספים לפני כולם הרשמו אלינו ליוטיוב http://www.youtube.com/user/1scoopone?feature=mhee

דידי 9

New member
אוקיי-צפי בדוק!לשבוע האחרון!שימו לב-

ההפקה---שמתבררת כמכורה לאיתן ודניאל,כפיצוי על זה שגב נכנס באמצע העונה- כל השידורים מהשעה 6 בערב, עד חצות-יהיו של דניאל ואיתן שכבר תיכננו את המהלכים להשאר צמודים יותר מתמיד, להשפיע על דעת הקהל. בשעה 6 בערב עד 11 זו צפיית שיא,של הרבה אנשים בבית! זה מה שיקרה-תבדקו אותי! יוני אורן ובן=על פי הנחיות הוד צנוניותו אורבך הדוחה-ירדו על קרן, וינסו לשכנע את אורן שאורטל לא בשבילו. דניאל כמובן כבר התחילה-תתחבר לאינטרס על פי צורך התכנית, לחן ואתי-אלו עם הפה הגדול ביותר, והיא בתחמנותה תנחה אותם ותוסיף מידי פעם משלה, לרכל על קרן וללכלך עליה בלי הפסקה! אחר כך, כמו שעשתה עם כולם-תזרוק את שתיהן, כי היא לא יודעת מהי חברות.אדם אינטרסנט ומגעיל. אורטל-אחלה בן אדם. קרן- אוכלת את כל הקש שדניאל מכינה עבורה. נקווה שתעמוד בזה חן ואתי כאמור-חיילות של דניאל ליהי-חושבת על מי יחזיק אותה במשחק, ועל המשך הדרך עם אלו שאמורים להיות ה"חברה" שלה בעתיד,אורן,יוני,איתן-מעצם חבריו של איתן-תלקק להם, ותיתן לקרן זמן מועט מזמנה. קרן-תאכל את כל הקש הזה...לצערי

niva99

New member
צחוקים- גב מקריין בקול סקסי את הצד האחורי של

קרם הקצפת של קרן... מנסה לתהות בקול "עם מה עוד אני אצטרך להתמודד"...ו"להבין איך המוח שלך עובד".

דידי 9

New member
אורבך שכח שלפני יומיים"אתי לא מתאימה לגמר?"חח

אינטרסנט-מלקק לאתי-בהתאם לזמן, ולאינטרס. בדיוק כמו המהמרת ,משווקת ההימורים שלו

בובות על חוטים

גב בא לקטוף מליון ע"ח האינטלגנציה של הצופים. יש סיפור אהבה מזוייף ההפקה מנתבת ועוזרת בסצנות מתוכננות מראש קרן כאילו דחוייה והוא מרוצה כי זה משרת לו את המטרה .הקהל אוהב סיפורי אהבה וסיפורי חמלה. קרן שחקנית כמו בובה על חוטים בקיצור כמה קל לקטוף מליום שיש 2 אסטרטגים עם המתכון הנכון לעוגת גמר מנצחת.

niva99

New member
חשבתי על זה

נראה לי שהוא מרשה לצד הפחות עצור שלו לצאת. גב האמיתי , כביכול, הנגמל עם העולם של שירי האסירים והנקרומנים במיל... האם זה מתאים לסגנית מלכת היופי? כנראה שכן.

niva99

New member
אם העם יצליח להתגבר על התיחמונים של

איתן ודניאל שהחלו בקמפיין אנטי אורטל ברחבי הוילה...יוני ויתר הלוויינים פערו אזניים.

niva99

New member
אתי אלופת החנפניות:

"אילו רגליים מאלפות יש לבן- כמו רגליים של אישה". איתן:"ומה עם שלי"? אתי:"גם שלך ברור". וליוני, אילו רגליים!! < מתמוגגת> הרגליים שלך יפות ושלו חכמות... וגם הרגליים שלגב יפות...ברור...

../images/Emo122.gifיש לי רעיון../images/Emo62.gif

אולי תפתח שרשור סרטונים, ותשרשר את כל הסרטונים שלך אחד מתחת לשני, במקום לפתוח כל פעם הודעה חדשה?

niva99

New member
אתי חזן לא לסבית - היא בורדר ליין

אישיות גבולית שהדבר היחיד הקבוע אצלה הוא חוסר הקביעות.

למעלה