קרן בווינאט ,"זמנים משוגעים" .

Rachel47

New member
וזו הפעם הרביעית..../images/Emo15.gif

and stil counting

אם כבר YNET.. אז...

רשמתי שם את הביקורת שלי ותראו איזה שרשור זה עשה שם..חחח אמרו שאני לא אובייקטיבית.. ואני דווקא לא חשבתי שהביקורת שלי כזאת חיובית, כלומר רשמתי גם את הדברים הטובים, אבל לא התעלמתי בכלל ממה שלא אהבתי..... אבל בסדר...

את באמת תפרשי?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני זוכרת שאמרת פעם שאת תפסיקי לנהל קצת אחרי שהדיסק יצא כי את לא רוצה לנהל פורום לא פעיל... (או משהו כזה)

מה? לא קשור

לא קשור לפורום לא פעיל.. אני מאמינה שהפורום הזה ימשיך להיות פעיל עם המנהלת המדהימה שתחליף אותי וזה יקח עוד זמן לפחות חודש וחצי-חודשיים.. בכל מקרה מה שאמרתי שלי חשוב שקרן תהיה בפיסגה ואחרי שהיא תהיה שם מיציתי... זה הכל..

את חושבת שזאת הפסגה?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני מאמינה שהיא תמשיך להתקדם....

פסגה זה באמת לא המילה הנכונה

התכוונתי שהיא כבר תגיע לטופ ולא יהיה אף בן אדם שלא ידע מי זאת קרן פלס, כי היום יש עדיין כאלה שלא מכירים, מסתבר. ואני באמת פתחתי את הפורום הזה רק במטרה הזאת לקדם את קרן כמה שאפשר, בחיים לא ניהלתי פורום ולא חשבתי לנהל פורום וגם לא ידעתי איך מנהלים פורום, אבל החלטתי גם לא לקחת דוגמאות מפורומים אחרים, אלא להפוך את הפורום הזה לאיך שאני הייתי רוצה שיראה הפורום של קרן פלס.. וזה מה שאני עושה בינתיים... שזה כמובן כל ההגרלות האלה, הפוסטרים וכו'.. כל מה שאפשר וכמובן כל הזמן עדכונים שוטפים... ועדכון אלבומים, קישורים וכו'... זהו בינתיים יש עוד זמן.. כפי שאמרתי לפחות חודש וחצי לדעתי.. לפחות עד המצעד השנתי...חחח

Shaaachar

New member
../images/Emo26.gifנצל"ש - חתימת קרן פלס../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

הכנתי חתימה על סף השיעמום
אני מודע לעובדה שזה עוד זקוק לשיפורים, זו החתימה ה(כמעט) ראשונה שלי, ואני ממש לא מתמצא בזה...
בעיקר מדריכים

AngelsWings

New member
נחמד.

אבל לדעתי צריך להרחיב את זה קצת והוסיף מסגרת שחורה קלה. זה יוסיף הרבה יופי. אבל גם ככה זה חמוד.

Dark chocolate

New member
יותר מדי מיינסטרים..../images/Emo3.gif../images/Emo211.gif

-אמרה זו שחושבת שהיא מעצבת-על
-

למעלה