על הכישרון. הכתבה רק אומרת שצריך לשים הכל בפרופורציות ולא להיסחף.... וזה נכון מאוד. היא רק התחילה, תנו לה את הזמן שלה להתבשל בתעשייה ולהראות כמה היא מוכשרת, אי אפשר לקפוץ מסינגל ראשון ולצפות שהכל יהיה ורוד. לאט לאט ובטוח.
הוא לא ירד עליה, הוא ירד על תופעת סקעת שלא משנה מה שהוא ישיר זה יהיה גבוה במצעדים ויזכה לחשיפה נרחבת. זו הכוונה, על הפרופורציה. הוא לא ירד על קרן באופן אישי.
כתבה מטומטמת, עוד כתב שמנסה להראות כמה הוא שנון ומתוחכם יאללה אין מה להתייחס לשטויות האלה "ואת" זה שיר מדהים בכל קנה מידה ואין כמעט אף אחד שאומר אחרת .. מה שדווקא כן נכון זה שבערך כל שיר שסקעת ישיר יהפוך ללהיט אבל זה לא העניין פה קיצור, אל תתייחסו לכתבה, תראו איזה תמונה מהממת:| אני פשוט בוהה בה שעות:|
או ממערכת היחצ"נים..חחח דרך אגב ביקשתי מ"קוקו".. הצלם של מעריב שיביא לנו תמונות לפה.. (מההופעה של איה כי הוא צילם אותה כל הזמן)... לא נראה לי שהוא נענה לבקשתי.. בפעם הבאה איומים
בפרמיירה של הסרט 'אביב'.. הוא צילם אותי עם אביב (כי הייתי "כוכבת" הסרט...לא!!!) עד היום לא קיבלתי את התמונה... (לא שזה כזה מעניין אותי, אבל עדיין)