קרן המקסימה

ההלומה

New member
קרן המקסימה

תרדו מקרן היא הכי מקסימה היא נהדרת די עםההשמצות אני צופה בתכנית קבוע וצר לי שהיא עלולה להיפגע מגב הוא פשוט נראה לי מסוכן ולא מתאים לקרן

אם את אומרת שקרן מקסימה כניראה שאת לא צופה

מספיק ואת משקרת איך אפשר להגיד מקסימה על מיפלצת ריאליטי כזאת..אני צופה קבועה גם בטלויזיה בעשרים וחמש וגם באינטרנט ומתביישת בזה תוכנית מבויימת ולא זורמת בטיבעיות רומן עלק בין גב לקרן בולשיט אחד גדול

את בקטע שלהיתנגח יותר מאשר להוכיח.אז עיזבי

אותי מהשטויות שלך אים היא היתה עשר..אני הראשונה להגיד את זה..היא רעה ומרושעת.קנאית.סכסכנית.בקיצור חולת נפש

xxxka8xxx

New member
קרן מסוכנת -בעייתית עם הפרעה קשה היא מוכנה

לעשות הכל בשביל להיות בפרונט היא מכרה את עצמה בזול לעיני כולם. לא מקנאה בהורים שלה שצופים בה עם תחת בחוץ על מיטתו של גב.

EvilStarFish

New member
כשאתם אומרים "מסוכנת" למה אתם מתכוונים בעצם?

יצא לי פעמים רבות לשמוע, במיוחד בתוכנית, אך גם כאן (לקרוא), דברים כמו: "היא מסוכנת" "תיזהרי ממנה" "אתי, תיזהרי מקרן" אתי משתמשת בזה הרבה מאד- "תיזהרי ממנה היא מסוכנת"... למה הכוונה בעצם? אופציה אחת שעולה לי בראש כל הזמן, היא : שאותה המסוכנת (ואין אחת בבית שלא אמרו עליה את זה...אז ברור לי שכולן מסוכנות) יום אחד תשים עליה מטען ותפוצץ את כולם או תיקח סכין ותתחיל לדקור את כל מי שניצב מולה.... כי אם בסך הכל מדובר בבחורה תככנית רכלנית דו פרצופית (לאתי יש את הכל ועוד שלא רשמתי) , אז מה הסיכון הכי גדול בעצם מאותו בן האדם.??? תחשבו על זה .... מה כבר המסוכנת הזאת תעשה שאחרת לא תעשה, וכיצד לעזאזל מתמודדים עם הסכנה הזאת????

לואיזה7

New member
אורן לאיתן על קרן : איך זה שהיא ....

אורן אמר לאיתן : "איך זה שהיא הרגישה אליך ותוך שנייה הרגישה לגב? זה מחשיד. אתה חושב מה המניעים שלה ?". ההתנהגות של קרן תמוהה בעיני אורן. גם יוני אמר בשיחה אחרת, נדמה לי עם בן: "יש לי ביקורת על קרן " . "אני מתייחס אליה כאילו היא אחותי ויש לי ביקורת עליה".

24שעות1

New member
הקבעון בפורום ושנאתכם לקרן משבשת לכם הראיה

קרן בחורה מקסימה, איטלגנטית , וחברה טובה, אפילו הייתי אומרת שקרן נאיבית במידה מסויימת. ולא קולטת את הבוחשים סביבה בבית.

שלום172

New member
רק מי שרואה באמת יודע שאכן קרן מקסימה ../images/Emo23.gif

למעשה קרן זו שעושה את התוכנית לולא היא אני לפחות לא הייתי טורח להסתכל עליה

niva99

New member
../images/Emo22.gif משקפיים ?

xxxka8xxx

New member
קרן מקסימה בזה שילדות רואות את התוכנית ולמדות

שצריך להיכנס למיטה עם גבר שליבו שייך לאחרת וברגע שהוא זורק אותך אל תחכי תסתערי על הגבר הבא תפתחי רגליים במיטתו ונסי לפתות אותו לא חשוב שהוא אומר עליך את פריחה אל תשימי לב תמשיכי.

adiyon2

New member
בעיני העניין הוא אחר

זה שקרן נכנסה למיטה עם איתן לא מטריד אותי כהוא זה. מטרידה אותי הסיבה, לא אמורים לקנות אהבה דרך המיטה (סקס). מאוד מטריד אותי רמת הרכילות והרוע שהיא מפיצה בלילות על כולם, ההשתתפות בעליהומים, השנאה, הצביעות, ההתחסדות ועוד ועוד. אומרים שהדמות שלה משתנה, זה רק למראית עין, היא לא מבינה למה גברים לא רוצים אותה, אולי אם היא תהיה פתוחה מספיק ותסתכל בתוכניות כשתהיה בבית היא תבין. איך אפשר להיות מופתעת שמישהי שוכבת עם מישהו (כמו דניאל) ואח"כ לעשות את זה כשאת יודעת שהגבר לא מעונין לבלות איתך. ואפשר לומר עוד ועוד...

למעלה