קרן ו"הכל לטובה"

שאפולי

New member
קרן ו"הכל לטובה"

שמתם לב שקרן מאז המועמדות מתחילה ומסיימת כל משפט ב: "לא בקטע רע- לטובה!" "ברור רק מטוב- אני לא בקטע רע" "אתי אל תתחברי עם שאר הבנות- לטובה- בשבילך- אני הכי מפרגנת- איזה טובה אני"
כמה מטומטמת היא חושבת שאנחנו? אפילו באתי היא משתמשת, מצד אחד היא רוצה להתנתק ממנה- מצד שני היא רוצה שאתי לא תתן את ה"כוח" שלה לאף אחת אחרת. חצופה.

24שעות1

New member
על מה בן אמר לליהי יש לך סיפור מעניין ידעתי

אמר לה סיקרן אותי משהו בך וידעתי אחד אפס לטובתך. מהי כבר סיפרה לו

adiyon2

New member
"פתאום" היא החברה הכי טובה של אתי

שומרת עליה ומגינה עליה. צבועה

כן.. היא נהייתה סיסטר מריה

הכל אצלה זה כוונות טובות, בעוד שהעיניים שלה וכל איבר בגופה משדר סטרס/לחץ ורוע. מה לעשות.. כשאתה כזה, אז אתה כזה.

שאפולי

New member
כן..

אבל מה שהיא לא מבינה- שבנאדם לא יכול להציג ברמת המצלמות כי אפילו בחירת המילים שלה מסגירה אותה. שימי לב גם כהיא מנסה להישמע הכי "ישרה" יוצאות לה מילים כמו: אסטרטגיה, תחרות, ניצחון, אגו, "צריך לעשות" וכו' זה לבדו מראה איך היא תופס את כל זה.

אני יודעת

תמיד אמרתי שהיא מונעת מתוך תחרות בלבד. אף פעם לא ראיתי שהיא באמת מאוהבת/דלוקה עליו. היא לא משדרת את זה.

שורדת 28

New member
קרן מזכירה לי

את מלכת הכיתה, הרעה, שהיתה מציקה לתלמידים ויורדת עליהם, שמעליבה תלמידים ושיש כמה בנות שרוצות להיות מקובלות ונדבקות אליה. קרן בעצמה אמרה שהיתה מלכת הכיתה והיתה מרשעת לפעמים, רואים את זה ממש, גם אן לא היתה אומרת הייתי מנחשת לבד. היא לא השתנתנה נשארה רעה כמו שהיתה ובגלל זה אני מבקשת, אל תתמכו בה, אל תתמכו ברוע. אם היתה לכם בכיתה מלכת כיתה רעה, תחשבו שזאת היתה יכולה להיות קרן או שהיא דומה לקרן. אם הייתם בתוך הוילה, יכול להיות שהיא היתה מתנהגת אליכם כמו שהתנהגה לליז, בצורה רעה. אני לא מחשיבה את השבוע האחרון של איך שהיא התנהגה לליז, זה היה בגלל המועמדות להדחה והיא ניסתה להראות שהיא "טובה", אך כולנו יודעים שקרן היא רעה!

חני156

New member
גם שמתם לב שקרן

פתאום חברה טובה של ענבר "האהודה" בקהל...? אתי כבר פאסה= הייתה מועמדת ליהי כנ"ל.. מעניין... בעצם לא

שאפולי

New member
זה פשוט פאטתי שכולם ש לא רואים את זה

זה פשוט הנטיה להשליל על קרן מה שהיא לא בגלל שהיא יפה\כוסית (נניח) ענבר- איחכסה

נעמה8080

New member
מסכימה איתך

היתה בכיתה שלי אחת שהחשיבה את עצמה למלכת הכיתה והיתה פשוט רעה להרבה תלמידים. היא כל כך הגעילה אותי בהתנהגות שלה שפשוט תפסתי ממנה מרחק! חשבה שמגיע לה הכל,ורואים שקרן בדיוק כזאת,חושבת שמגיע לה הכל, פוגעת, מעליבה, עושה עליהום או חרם (איך אפשר לקרוא למה שעשו לליז) ורוצה את מלך הכיתה, לא פחות. גם יש לה פרצוף רע ומכוער. חוץ מגוף אין לה כלום, אפילו לא אופי טוב. איך גבר יכול לרצות אחת כזאת?!

רינתי77

Active member
גוף וגם פרצוף לא נשארים יפים לנצח...

ובכל מקרה, אם לבחורה אין ערך מוסף מלבד יופיה, היא לא תגיעה ממש רחוק ובטוח לא למקומות שהיא שואפת..

למעלה