קרן? לילך? הבטחן לנו משהו???

handlessman

New member
קרן? לילך? הבטחן לנו משהו???

אולי המשהו הזה קשור במקרה למילה "פורום", או בכללי לשורש פ.ג.ש??? לילך, אנחנו רוצים להכיר את בית הגידול שלכן...

popikon23

New member
צודקים!!

מה שלום כולם?? אני ממש מצטערת על ההיעדדרות שלי מהפורום אבל יש לי סיבות טובות (העבודה החדשה שהתחלתי כוללת המון שעות וכשאני חוזרת הביתה כבר אין לי כח לכלום ובנוסף המחשב שוב התקלקל,פעמיים:פעם אחת קיבלנו את הוירוס החדש שהשבית את המחשב וא"כ המודם התקלקל..). לגבי המפגש, אם נח לכם באיזשהו סוף שבוע (שישי בבוקר או מוצ"ש) אז זה ממש יכול להתאים- הארגון כמובן עלי ועל לילך, אז קדימה תתחילו להציע תאריכים שנוחים לכם ונקבע! שבוע טוב לכולם

romens

New member
מגניב!

לי מתאים כמעט כל תאריך חוץ מבחודש הבא מה20 עד ה26....

handlessman

New member
הפעם באמת עדיף בבוקר...

או אחה"צ, לא בערב, כי לי ולרונן למשל תהיה קצת בעיה לחזור כי למצוא אוובוס מתאים בשעות האלה... ולמי יש כוח לתת לנו טרמפ עד לבתי הגידול שלנו? אבל בעצם, מי אנחנו כבר??? עזבו אנחנו לא חשובים...

handlessman

New member
ואם בוקר...

אז של שבת אם תמצאו משהו שפתוח (יש כאלה שפותחים את המקום שלהם בשבת, לא יודע אם יש כאלה בירושליים... מאמין שלא), או ביום חול אבל בזמן חופש... למרות שהייתי שמח להבריז איזה יום אחד

romens

New member
חחח עמרי אתה מעדיף

בבוקר אבל ביום שבת בבוקר אין אוטבוסים

handlessman

New member
אה וואלה נכון... LOL

הכי טוב מוצ"ש אחה"צ או באיזה בוקר של חופש, זה טוב לא רק מבחינתו... חנוכה כבר קרוב? כי אם כן אפשר לעשות את זה עליו...

YulaShpil

New member
ואנשים שעובדים מה?

אנחנו עזים? לנו אין חופש בחנוכה, כמו לבתי הספר... לכן דווקא שעות הערב אמורות להיות נוחות לרוב האנשים.

handlessman

New member
מי אומר שלא התייחסתי גם לאחרים??

אם זה יהיה חופש אז לא תהיה לי בעיה להישאר עד הבוקר, הבעיה זה רק שאני לא אמצא תחבורה...

popikon23

New member
אבל אין מה לעשות עד הבוקר בירושלים

אז חופש חנוכה נוח לכם (בואו נסכים קודם על תקופה בשנה וא"כ נראה באיזה יום ובאיזו שעה)? כמו שאמרתי קודם אפשר ביום שישי או במוצ"ש או שמבחינתי אפשר גם אחה"צ באחד הימים (מתי בכלל יוצא חנוכה
?)

handlessman

New member
אם זה לא יום קריר מדי...

אז מנסיון דל, אחר צהריים בירושליים יכול להיות מזג אוויר נפלא... חנוכה נראה לי בסוף נובמבר השנה...

YulaShpil

New member
תנסה יותר אמצע דצמבר...

נר ראשון של חנוכה מדליקים בדיוק באמצע: 15 בדצמבר. ואם כבר, אז אולי מתאים יותר לקראת סוף חנוכה, כי אז זה כבר יהיה קרוב יותר לחגיגות חג המולד של הנוצרים, וירושלים לבטח תהיה מקושטת לכבוד זה, ויהיה שמח בעיניים

למעלה