קרן מיכאלי ודודי בלסר

zongas

New member
קרן מיכאלי ודודי בלסר

מישהו יודע לאיזה מגזין הם הצטלמו בעירום, ואם אפשר אולי למצוא את התמונות באינטרנט?

המהורהר

New member
נראה לך שדודי בלסר באמת הצטלם ??

הוא הצטלם אבל לא חשף את הזין שלו או את הישבן--תירגע! למה אתה חושב שהוא יסכים להראות אותו ערום,אם כמה חודשים קודם,הוא עמד על כך שישימו אפקט טישטוש על הזין והתחת שלו,בפרסומת לכללית? אפילו הפרסומת הלא מצונזרת,מצונזרת. אז חבל לך על המאמץ,יקירי.

ליאן.

New member
אהמ..לא יודעת למה שמרתי את התמונה..

(עאלק) אבל.. פה רואים קצת ישבן..

המהורהר

New member
חחחח...ליאן..

ולכי תוכיחי שזה התחת של דודי בלסר.:) :) ועוד אומרים שהוא עשה את זה בחינם. אז אולי את השם שלו הוא תרם. לא את התחת. יום טוב

ליאן.

New member
חינם!? מי אומר?

הראו בגיא פינס את יום הצילומים, וזה אכן דודי. לך תוכיח שלא.

ליאן.

New member
קרן הצטלמה בעירום למגאזין PHOTO

האיטלקי. בנוסף היו תמונות סטייל סאדו-מאזו שצולמו על ידי רון קדמי שלא כללו עירום (אלא אם הכוונה היא לדודי כשהוא חשוף חזה). מכיוון שהפורום נועד לכל הגילאים, מצורפת רק חלק מאותה תמונה מדוברת.

d@r121

New member
ממממ ליאן../images/Emo8.gif

ידידה שלי תשמח לראות את התמונה החביבה הזו בכל אופן סלבס ישראלים מרגישים צורך להתפרק כאשר הם מצטלמים לשערי מגזינים נחשבים ואח"כ מתפלאים איך כולם יודעים מה גודל החזה שלה....

hilapo

New member
לא מרגש ממש

כי הייתי איתה בטירונות ...משמע ראיתי יותר...
דרך אגב אחלה פורום

d@r121

New member
עכשיו כשמזכירים את זה...

אני זוכר שבראיון איתו למוסף 7 ימים שאלה אותו הכתבת (ברח לי השם שלה) בקשר לפרשה הזו והוא סיפר שהוא רימה אותו ומכר את התמונות לגיל ריבה ודודי ניתק מגעים איתו!

או שלא.....

שלום כולם, אני דפנה, ידידה של דור (ד"א דור, אין לך מושג איזה תמונה מצאתי... תחשוב כחול...) והוא טועה! על אף אהבתי הגדולה (מאוד!!!!) לחתיך בלסר, לא שמחתי! אני רוצה להיות שם!!!!!!! וזהו, ביי

מיכל1000

New member
היי ליאן-יש תמונה נוספת של דודי ?

אבל תמונה שחושפת יותר מתחת? או שזה המקסימום שהוא הצטלם?

למעלה