קרן מילגות לפרויקטים חינוכיים

av_i_va

New member
קרן מילגות לפרויקטים חינוכיים

קיבלתי פניה ממישהו שקרא את ההודעה בדבר יצירת החודש, ובה המלצה להגיש את הפרויקט כולו לקרן מילגות לפרויקטים חינוכיים. הקרן מעניקה סכום של עד 6500 ש"ח לפרויקטים שתורמים לחינוך. אם נוכל לתרום משהו לחינוך - כבר שווה... בואו ניקח כולנו את העניין ברצינות.

רעיון מצויין ../images/Emo70.gif

לחינוך אני תמיד מוכנה לתרום !!! לא כ"כ הבנתי מה צריך לעשות,האם להתאים את הרעיון של פרוייקט החודש לחינוך ?

av_i_va

New member
לפני הכל....../images/Emo140.gif

לפני הכל - צריך לקבל כמה החלטות: א. למי מבין משתתפות הפורום יש עניין לקחת חלק בפרויק המוצע. ב. מי שתענה בחיוב, צריכה לדעת, שלאחר הצגת העבודות כאן בפורום, יהיה עליה לחזור על העבודה, תוך צילום התהליכים והעלאת הסברים. ג. לאחר שאקבל את הסכמת המשתתפות, יהיה עלינו לקיים דיון בדבר המוצרים (האריזות) שכל אחת ממחזרת. ד. אני ארשום תכנית עבודה כולל הצעות ופניות לגופים שונים ונצא לדרך עם מכירת הרעיון. ה. אם יהיה עלינו להעזר בקרן או במקור אחר ממנו נקבל כספים, זה יחייב את המשתתפות לחתום על מסמך בו ייתחייבו לספק את הנדרש מהן, דהיינו את שנכתב בסעיפים א ו-ב. ו והכי הכי נדרש, זה המון רעיונות, יצירתיות וכוונה טובה להוציא אל הפועל תוכנית כל כך יפה. בדקתי היום כמה היבטים ומסתבר שאפשר להפיק חוברת כזו בעלות לא גובהה ואפילו להרוויח מכך כסף. מה רע?

אני מוכנה../images/Emo6.gif

יש רק בעיה אחת:
אין לי מצלמה דיגיטלית ובגלל זה עדיין לא ראיתם את עבודותי הרבות מאוד
שחלקן אפילו מתאים לפרויקט הזה... אפשר לפתח מפילם רגיל לדיסקט?

Lורליי

New member
בטח שאפשר

אפשר לפתח את הפילים, להדפיס ואז לסרוק מהתמונות. או לפתח (בלי להדפיס) ולבקש מהמעבדה שתסרוק את הנגטיב ותצרוב על דיסק (זה גם יוצא יותר זול. תלוי איפה...)

לגבי הסריקה-

אין לי סורק, ולכן העדפתי שיעשו את זה עם הפיתוח. עוד שאלה אחרונה
: הפיתוח על דיסק (CD) או על דיסקט?

Lורליי

New member
זה פיתוח רגיל

ז"א שאת יכולה לבקש מהם שידפיסו גם רגיל (על ניר פוטו, כרגיל) מה ששונה זה, הבקשה לסרוק את הנגטיב ולצרוב לCD (דיסק) אף פעם לא עשיתי את זה בעצמי (אני סורקת את הנגטיבים שלי לבד) אבל שמעתי שיש הבדל במחיר בהתאם לרזולוצית הסריקה. אז אם את רוצה את התמונות רק לאינטרנט או לצפייה במסך ולא להדפסה במדפסת ביתית אז כדאי לך ללכת על רזולוציה נמוכה יותר שמתאימה לצפייה על המסך ומוזילה את העלויות.

למעלה