ואני אומר...
אני באמת חושב שצריך להשקיע בעיר הזאת,אבל לא רק בכניסה שלה... צריך להשקיע בחינוך!!! חינוך לערכים,ללמד את הנוער להגיד ולהתכוון ללא לסמים,לא לאלימות. כי הנוער של היום הוא המבוגרים של מחר. צריך לשפץ את הכניסות ואת העיר.את הכבישים,ואת הרגשת הביטחון של תושבי העיר... צריך לשים כל 6 מטר מג"בניק ואת משטרת ישראל להוציא מהעיר... הם לא ממש הוכיחו את עצמם ואת משכורותיהם להוציא על התשתיות. אני באמת חושב שאם מישהו מקברניטי מדינת ישראל היה אכפת לו, היתה לנו עיר יפיפייה. לא חסר בעיר כלום.יש לנו נוער איכותי,יש לנו אתרים היסטוריים,יש גם מבוגרים איכותיים... יש לנו קניון ורכבת ועולים חדשים ובאמת יכול להיות גם דו קיום פסטורלי כל מה שצריך לקרות הוא שלמישהו באמת יהיה אכפת... כניסה יפה לעיר זו רק התחלה...יש כל כך הרבה דברים לנקות ולסדר בעיר אבל רבותיי, בלי שמישהו ילך ויפנה לממשלת ישראל, לא יקרה כאן כלום. אז קומו ועשו מעשה,החתימו עצומה וקחו אותה ירושלימה... אתם הנוער יכולים לעשות את זה. בקשו ממשלת ישראל להחזיר עטרה ליושנה ולהחזיר לעיר את כבודה. לכו מבית לבית מדלת לדלת והחתימו את התושבים,על פניה לממשלת ישראל ולשריה ולראשה שיעשו מה שצריך בשבילכם,בשביל הנוער של העיר לוד. הנוער שכאן כי אולי אין להוריו כסף לעבור מכאן, אבל שחושבים שאם אנחנו כבר כאן, אנחנו רוצים לחיות,כמו בתל אביב,חולון או רעננה... גם לכם מגיע לחיות בבטחון,בלי נגע הסמים,בלי הבורות והביוב שבכבישי העיר,עם הבטחון שאף אחד לא יורה כאן,ואף אחד לא יחטוף מכם את האופניים ביום כיפור,ואף אחד לא ייהרג הערב בעיר. כאן במרכז הארץ ממש במרכז כמו בכל מקום אחר יש לכל אחד זכות לחיות בכבוד וללא פחד. בעיר ללא ביוב ברחוב,ללא בורות,עם כניסה מכובדת(לא נשתולל ונגיד יפה),עיר מתוחזקת. אני חושב שכן, זה יהיה נחמד שהנוער של מועצת הנוער יזיזו את העגלה הזו...המבוגרים של העיר כשלו במשימה. אכפת לכם???תזיזו,תדחפו,אני מקווה שתגובתי זו תיקרא על ידיכם ובאמת תראו לנו,לתושבי העיר ולממשלת ישראל שיש לנו את הנוער האיכותי שרוצה להיות הדור הבא של ההצלחה של לוד. שי