../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאיתי הגיע בשישי../images/Emo15.gif
לבוש טריקו כחולה ודגמ"ח
הייתה הופעה מקסימה ההחלטה ללכת אליה הייתה ספונטנית לחלוטין נכנסנו קצת באיחור כי חיכינו להילה
נכנסנו וכבר היה מלא אז היינו צריכים לעמוד..לא נורא..בקטנה אז ככה זו הייתה ההופעה הראשונה שלו שהלכתי אליה (ולפי מה שהבנתי הוא מפסיק להופיע ועובד על דיסק 2..או שלא הבנתי נכון
) ו..אהבתי..מוזיקה קלילה מילים מדליקות וחמודות יש כישרון
גם איתמר אהב את הרוב (גורם לי להרגיש פחות רע שסחבתי אותו לשם..שמחה שנהנה
) אני לא זוכרת משהו מיוחד כי לא התעמקתי..אבל התחברתי באופן כללי איתי מקסים וחמוד וזה נורא עוזר שהוא נראה ממש טוב
(ולא איתי..אני לא מתחנפת
) וא באמצע ההופעה (די לקראת הסוף למען האמת) איתי קם ומביא עוד כיסא לקרבת הבמה אני כבר התחלתי לחשוב שאולי השמועות נכונות והשיתוף פעולה המיוחל אכן יצא לפועל..אל מול עיני..יש למישו טישו
הוא התחיל לדבר ואמר שבכל הסיבוב תמיד התארחו בנות (וזה מה שהרים את המופע
) ואמר שהבחורה הספציפית הזאת הופיעה איתם לפני כמעט שנה ומאז היא מנסה להצליח וכתבה שירים והלחינה והוציאה להיטים משל עצמה (וכאן לכולם כבר ברור במי מדובר..ואני כמובן..מתחילה לרעוד) אהה ו"היא גם יפה" (כפרעליו
) הוא מזמין את קרן לבמה....(פה אני כבר על סף התפוררות
) חיבוקקיייי
ואז היא מתיישבת על הכיסא ולוקחת את הגיטרה וכמובן שמיד פונה אל המיקרופון לדבר "איתי מכריח אותי לנגן על גיטרה כדי להחזיר לי על הדברים הרעים שעשיתי לו" היא אומרת שהם ישירו את שמעון השכן
וזה באמת ריגש אותי..כאילו..לראות אותם שרים דואט כמעט הרג אותי אבל..שמעון השכן..לא לא..זה כבר יותר מדי..או כמו שאומרים "מתחייך לו בכי בגרון"
היא אומרת שזה מהדיסק החדש שלה שיצא..ה-י-ו-ם ואיתי אומר שזה פרומושיין של הדיסק
קרן נאבקת עם הגיטרה ומנסה תוך כדי גם לשיר מתבלבלת קצת מתחילה מההתחלה (מזכיר קצת את ההופעה הקודמת שהיא הפסיקה בשביל לצחוק
) מתייאשת מבקשת סיוע מאיתי והוא מצידו עונה "את יכולה מתוקה את יכולה" (כפרעליו כבר אמרתי
) איתי שר את הבית השני ובהמשך היא מצטרפת אליו ביצוע מקסים כמה הפסקות באמצע בשביל לצחוק
באופן כללי הרגשה קלילה וזורמת (הלווווווווווווו מישו מת לכם פה בשיר..כאילו...נפטר..לייק הלוו
) (חחחח בדיוק התחיל שמעון השכן מהדיסק..חח כן אני שומעת את הדיסק עכשיו
) ואחרי הכפיים קרן קמה.."זורקת" את הגיטרה לצד ואומרת שהיא תשיר עכשיו שיר של איתי מהדיסק השני..ושהיא ביקשה לשיר אותו בתקווה ש..הוא יהיה שלה
(נ.ב. נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אהבתי את השיר
אני דורשת דואט של שניהם מעכשיו בכל הופעה..וכמובן בדיסק הבא שלה..ככה השיר יהיה שלך קרן
וגם ישאר של איתי
וכל המעריצים יהיו מאושרים
) המשפט שאני זוכרת הכי טוב מהשיר זה המשפט הראשון שהיא שרה (אני תמיד מפסיקה לזכור אחרי המשפט הראשון
): "אחרי שגומר הוא שואל אותי 'מה לגבי האקס שלך
'" בהמשך השיר השאלה היא "מה לגבי הלב שלך" הלחן ממש יפה מילים מצחיקות וקלילות הפזמון מהיר כזה..מבלבל ממש אהבתי
אבל יותר מכל אהבתי..את הכימיה על הבמה..איזה מקסימים שניהם גם בתור זוג
וגם ככה על הבמה.. שלמות זו לא מילה גסה
אחרי השיר קרן אומרת תודה..איתי מזכיר שהדיסק יצא היום (אחחח הפירגון
) הם מתחבקים..הוא מתיישב קרן מדביקה לו נשיקה חמדמדה
ויוצאת תפארת החתימה הותירה את כולם (ובעיקר את איתי
) עם טעם של עוד תבואו להופעה ב-25 יהיה לכם עוד
) איתי שר עוד 2 שירים ועולה ל-2 הדרנים.. הוא שר שיר אחד מרגש ממש יפה..טליהיא יודעת בדיוק איזה שיר זה..שתכתוב היא..אני פשוט באמת לא כל כך זוכרת ואז שיר מצחיק כזה על בטטות..
ואז מסתיימת ההופעה טליהיא הלכה לדבר עם כמה אנשים ואז דיברה עם איתי החלטתי להתקרב אליהם ולהגיד לו שהיה מקסים ומאוד אהבתי הצגתי את עצמי כ"רחלי.." וטליהיא ישר עזרה לי "זאת שבכתה" ואיתי השלים את שתינו "המכונה רייצ'ל"
ררררררררררר
אח"כ טליהיא הלכה לדבר עם קרן ועמדתי די קרוב..הסתכלתי לשנייה עליה..לא היה לי נעים להפריע להן לדבר ואז קרן עשתה לי שלום כזה עם היד (חמוד כזה..ילדותי..כמו שאני עושה
) ושאלה אותי מה שלומי ואז אמרה לטליהיא "שנייה אני רק חייבת להגיד לחמודה שלום" והיא חיבקה אותי
היא הייתה כזאת חמודה ומקסימה ונחמדה ו.. אוקקי..להירגע כולם..לא בכיתי..הייתי על סף דמעות (נשבעת..רעדתי מהתרגשות ומשוק מהיחס
) אבל לא בכיתי..הצלחתי להחזיק את עצמי
אבל אני עדיין חולה עליה
ואז כמובן הצטלמתי איתה
(משומה זה עושה לי בעיות עם העלאת התמונה אז אני אעלה אותה כבר מחר
) אח"כ חתכנו לבראסרי..היה נחמד..מקום..מכובד..אבל היה להם משו נגד רינת..הם החליטו שהם לא מגישים לה מה שהיא הזמינה
לא משנה בסופו של דבר כולנו יצאנו שבעים ומאושרים
היה ערב מקסים
וזהו..עכשיו אני עייפה..אבל לא ממש..שומעת עוד קצת את הדיסק (לא מסוגלת לעזוב) ואלך לי לישון..