קרן - מתגלית בכל כיעורה

sucaria3

New member
קרן - מתגלית בכל כיעורה

אם יש שם איזה יופי חיצוני - הוא נעלם לגמרי למחשך הפנימיות שלה: קנאית מאוד, לגבי החברים הקרובים שלה, השתלטה על הנשמה הרכה של ליהיא וחבל...אני מקווה שליהיא תתפכח בקרוב, הקירבה הזו לקרן לא עושה לה טוב, הוא חונק אותה. יש בקרן רוע פנימי, שגורם לה תמיד לראות את הצדדים השליליים בכל מצב. איך שנכנסו הבנים החדשים לבית, ישר ניסתה לחשוב אם זה היה מכוון, ומה עומד מאחורי זה. אין בה שקט ...

יש לה גוף יפה ותו' לא

אלוהים, היא כ"כ לא יפה בפנים, היא די פשוטה, ויש לה לסת של סוס.

דידי 9

New member
היא הכי יפה בפנים-אבל את קנאית. זו הבעיה היא

האדם הכי יפה שם בפנים, אבל הקינאה מעוורת אותך מלראות. אני מכירה בנות כמוכן מהמציאות שלי, וכל מה שמניע אתכן זו קינאה. קרן אדם מ ד ה י ם! הסירו קורה

survivorUS

New member
אני לא אחת שאת מכירה בחיים שלך אני גבר ומודה

שיש שם בנות שהייתי מתחיל איתן ... דניאל כמה שאני לא מחבב אותה אני חושב שהיא מושכת מאוד .. אבל קרן לא! יש לה גוף יפה וזהו! היא מכוערת בפנים והאישיות המגעילה שלה יותר מכערת אותה .

גם אתה קנאי!!

היית רוצה להראות כמוה, נכון!?

NevaEva

New member
למה אי אפשר להעביר ביקורת על בן אדם,

מבלי שיקראו לך קנאי? |: זה ילדותי...

קרן מתנהגת זוועה,אבל אני חושב שהרבה מהרוע

שיוצא ממנה נובע מהחיבור ההזוי שלה מתחילת התכנית עם אתי. כמובן שמוחות דומים נמשכים אחת לשניה,אבל למען האמת לא ציפיתי שזה החיבור שיווצר אתי+קרן. לא מתאימות בעליל ולא באות מאותן חיים. בין שאר הבעיות שיש לקרן,היא הבעיה של העקשנות שלה,מה שהיא מאמינה היא תלך איתו עד הסוף,אם היא סימנה אדם כלשהו נדיר מאוד שהיא תשנה את דעתה עליו לאורך זמן. והתנהגות זו גם מביאה אותה לתת גיבוי ואמון אינסופי ומוחלט לאתי. היא גם אמרה את זה כמה וכמה פעמים שהיא ואתי זה עד הסוף. לצערה זה יהיה סוף מר. מר מאוד.

ela501

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

קרן מהממת

למעלה