קרן - מתגלית בכל כיעורה

דידי 9

New member
חחח אלה כנראה שאת נראית טוב ושיקול הדעת שלך

מונע מהגיון בריא ונכון! קרן מהממת גם חיצונית וגם פנימית! נשמה טהורה הבחורה הזו

דידי 9

New member
איך אפשר להגיד את זה על קרן?! כנראה שהאנשים ש

פה,פשוט קנאים, לא יודעים לפרגן, ולא רואים את האמת-משקרים לעצמם! קרן אדם מדהים רגיש מפרגן!!!! תתביישו ותבדקו מאיפה הקינאה והרוח הרעה שלכם!

אלה ודידי אני איתכן../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אין ספק שקרן ואתי ראויות לכל הכבוד המגיע להן, הן אלו שפיצחו את האטום, הן אלו שחתמו הסכמי שלום,והן אלו שחילצו את טרויה מהכיבוש שהיתה שרויה בו. מידת החוכמה ואינטיליגנציה רגשית והלא רגשית שקרן ואתי ניחנו בהן מצויה רק בכמות מועטה מאוד של אנשים בעולם הזה, האל זרח עליהן בעת לידתן הן מתנת הדור למדינת ישראל ולעולם כולו,הן מסמלות-יופי,תום,תוםתום,תוף מרים ושאר ירקות הן נשים אסרטיבות אך בד ובד גם רכות ומתרפקות.נשים שכל מהותן והוויתן צועקת וזועקת 7 ש"ח על קילו במיה... אני רק יכול להתפלל ולאחל לי ולשאר הגברים במדינה הפיצפונת הזו ובעולם הגדול שיזכו לקבל בחיקם כאלו בחורות איכותיות,בחורות שדנה ספקטור לידן נראית כמו הנסיכה סטפני. אח אלוקים אלוקים בבקשה ממך תן לי רק לילה אחד רק אחד עם אתי חזן,מה כבר ביקשתי ממך בעולם הזה???

noaxxx

New member
../images/Emo41.gifפשוט מ ע ו ל ה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Klayhamn

New member
../images/Emo6.gif

אין ספק שהביקורת הטובה ביותר היא סאטירה

דידי 9

New member
קוסטנזה אתה מעריץ של פרידה הכט!אדם דוחה ו

מגעיל שכמותה. אז אני שמחה מאוד שאתה לא אוהב את קרן המדהימה היא לא צריכה כמוך, ובטח שאלה ואני לא הייה שלום, תעריץ את כל הרוע והטימטום שם

MICHI2404

New member
קוסטנזה, אם לא היית קים היו צריכים להמציא אחד

כמוך............

24שעות1

New member
גם גב ונירו היו מופתעים על עזיבתם

שלושת הגברים גב קובי ונירו , דיברו בהתחלה על לעשות קידוש בבית. דהיינו היו אמורים להשאר עוד. מה קרה שההפקה שיחררה אותם.

קובי הלך בגלל שהוא אמר שיש לו הופעה

חבל שגב ונירו הלכו, הם בכלל היו אמורים להשאר עד סוף השבוע.

survivorUS

New member
בשנייה שראיתי שהלכו זהו כבר לא בא לי לראות

את השידור החי . למה כלכך מוקדם ? בקושי הספקנו להתלהב מהאווירה שהם יצרו .. חבל

למעלה