קרן פלס בתוכנית "מה שלומך"

קרן פלס בתוכנית "מה שלומך"

"מה שלומך" היא תוכנית יעוץ לנוער בהנחיית איריס פרחי ובהשתתפות חגית ורד- יועצת חינוכית מטעם ארגון "דלת פתוחה". השבוע, במסגרת הפינה "חבר טלפוני" - תתארח הזמרת קרן פלס. אנא שרשרו כאן שאלות לקרן. שתיים מתוך השאלות ישאלו ע"י איריס במהלך השידור. לצפייה בשידור, כל שעליכם לעשות הוא להכנס ביום שלישי ב- 17:00 לכתובת http://blogtv.tapuz.co.il

כן../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אבל אם את רוצה לשאול אותה משהו את צריכה או לכתוב שאלות פה או בקומונה או בזמן השידור בצ'ט

ady18

Well-known member
שאלות

מהו אושר בעיינך? עם מי היית רוצה לבצע דואט? דבר מביך שקרה לך בהופעה?

ON IT

New member
שאלות....

1. הומר סימפסון בעינייך הוא : א. אליל, מצחיק, קורע!! ב. יצור צהוב שמתאהבים בו ג. נראה כמו מרשמלו צהוב ודורש ביסים ד. כל התשובות נכונות. 2. אלילה בעינייך היא : א. פנדר סטראט ב. גיבסון לס פול ג. פי אר אס ציפורים (בתרגום מעפן אבל חופשי) ד. איבנז אר ג'י. 3. להקה יותר מעניינת בעינייך: א. פינק פלויד ב. חיפושיות ג. מטאליקה ד. החברים של דימיטרי 4. זוג המאה בעינייך הוא: א. ויקי ודייב בקהאם ב. מירי בוהדנה ובבו גורילה ג. דארמה וגרג ד. הומר ומארג' סימפסון 5. איתי הגיע ב...: א. ראשון ב. שני ג. שלישי ד. איחור 6. שניים סינים...: א. אוכלים נודלס ב. עם עיניים רגילות ג. מטגנים חתול ד. חיים טוב 7. מודל'ה לוי ונינט שיעי בעינייך...: א. מטרד עם ב. קרציות בע"מ ג. פאקצ-אטאק ד. לא מריחים אך מסריחים זהו אזלו שאלותיי לרגע זה, אשמח אם תעני על כולן, אני מעריץ שלך כבר הרבה זמן(הרבה לפני "איתי"), וחייב לציין שנהנתי בהופעה שלך לפני זמן מה במרכז
היית פשוט מדהימה כמו תמיד, אני מתכנן לבוא להופעה הבאה למרות שזה רחוק בטירוף, אבל היי, אם הלכנו לראות את ווטרס בג'ונגל, נתאמץ קצת יותר בשבילך! אוהב אותך!!!!

mor the only

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

נראלי שהיא תהיה דיי מסכנה האיריס פרחי הזאת ממש נודניקית

אל תחמיצו../images/Emo62.gif

ב-17:00 במסגרת התוכנית "מה שלומך?" נעסוק בנושא: התמכרות לסמים ולאלכוהול. את התוכנית תנחה איריס פרחי, ואת הייעוץ תקבלו מחגית ורד, יועצת חינוכית, מטפלת זוגית ויועצת ב"דלת פתוחה". אתם מוזמנים להעלות שאלות, בעיות, סיפורים, חוויות וכל מה שיעלה על דעתכם בהקשר של נושא התוכנית. כמו כן, בפינת "האורח הטלפוני" תתארח קרן פלס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=40978

groovachick

New member
אני מקווה שאני לא אחמיץ..../images/Emo4.gif

אני אולי נוסעת לירושלים.. אז אני לא בטוח אראה.. מישהו יודע כמה זמן השיחה איתה אמורה להמשך ובאיזה שלב היא בתוכנית? לא יודעת אם שווה לי לשבת ולחכות לשיחה של 2 דקות איתה בסוף התוכנית.. כאילו כן, זאת קרן, זה שווה [
], אבל בכל זאת אולי עדיף שנראה הקלטה..

בערך 5 דקות../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

וזה לא בסוף התוכנית... פעמים קודמות האורחים היו באמצע אם לא תהיי את יכולה לראות אחר כך כשהתוכנית תעלה לארכיון

שאלה לקרן...

מה את ממליצה ליוצרים צעירים שלאוו דווקא למדו ברימון ואין להם חברים בתעשייה... למי הם צריכים לפנות כדי לקבל עזרה בהוצאת דיסק או בכלל בחוות דעת על השירים שלהם? תודה

I מ י ר ב I

New member
השאלה יכולה להיות על כל נושא?

חשבתי על סמים ואלכוהול,בגלל התוכנית...

אין לי מושג זה לא כתוב..אבל..

אבל אם זה הנושא אז הנה השאלה שלי... השיר "עוד יום" נכתב בהשפעה סמים? או על סמים? ובכלל האם את ממליצה ליוצרים להשתמש בסמים קלים, זה עוזר ליצירה?
(אני לא באמת מתכוונת שקרן תענה על זה...
)

wowit linoy

New member
נשמות

זה על נושא אלכוהול והתמכרות לסמים.. זה היום,לא יהיה להם שאלות לשאול.. אין לי מה לשאול.

ady18

Well-known member
אז ככה:

ממליץ או אומר משהו בענין לא משהו מאוד מעמיק והשאלות הם לרוב קלילות לא לצפות לראיון מקיף כולה חמש דקות אז משלבים גם את המענין גם את הטיפ אם יש לאומן ובכללי כזה ופחות יותר זה נגמר מקרן מצפה כול השאר היה די יבש תאמת שזה יהיה יותר מוצלח ויזרום

למעלה