קרן פנסיה - ליחידניות

puja1

New member
קרן פנסיה - ליחידניות

הי, מלא זמן לא הייתי פה. למי שמזהה את הכינוי, הרבה מים עברו...הילדוד כבר בן 7, כיתה א' ואני עמוק בשיגרה מבורכת... סופסוף מתפנה לבדוק אם הביטוחים והפנסיה במסלולים המותאמים לי, כשכירה יחידנית.
האם ידוע לכם באיזו חברת ביטוח יש קרן פנסיה הכי טובה ליחידניות שבה מירב הגימלה הולך להכי הרבה שנים לילדים? אני כרגע בהראל מקפת החדשה, אך אם יהיה צורך, אחליף.
אני בכלל רוצה לעשות סדר בביטוחים שלי כולל ביטוח חיים ובריאות, אולי יש פה מישהי שהיא יועצת פנסיה ו/או יועצת ביטוח עצמאית, לא מטעם חברת ביטוח כלשהי? אולי המלצה על מישהו כזה?
מודה לכל שביב מידע בנושא

מרגנית2

New member
ברוכה השווה

כבר בן 7! ילד גדול!
לגבי ביטוחים אני לא ממש יודעת. אבל הבנתי שלהראל יש הסכם עם ביקור רופא - הזמנת רופא הביתה ושיחה עם רופא בטלפון 24 שעות. וזה יתרון גדול בעיני.
טוב שאת עושה סדר!

puja1

New member
הי מרגנית

תודה על קבלת הפנים יקירה
איזה יופי לראות שאת פה
וכן..ביטוח בריאות הראל יש לי
&nbsp

אמאנחל

Member
מנהל
ברוכה השבה

אני ממש לא אשת מקצוע בתחום. לפי הבנתי המוגבלת בכל קרנות הפנסיה החדשות התקנון לגבי מה שהמוטבים מקבלים במקרה של מות המבוטח הוא זהה. לא בטוחה לגבי מקרה נכות. ולכן מה שכדאי לבדוק בעיקר זה את דמי הניהול.
&nbsp
לגבי ביטוחי בריאות יש אתר של הממשלה ושם אפשר בקלות להשוות. מזינים את גיל הילד או את הגיל שלך ומקבלים את ההצעות של חברות הביטוח, ואפשר להגיע שם גם לפרוט התנאים של הביטוח.
&nbsp
בנוסף אפשר לשקול ביטוח אובדן כושר עבודה.
&nbsp
בהצלחה.

למעלה