daviddeboymn
New member
קרן קרן ועוד קצת קרן:
יש מין נטיה בכלל בישראל ובפורום בפרט של סלחנות יתר,כפי שאין הרתעה בבתי משפט בארץ אז גם הנטיה בפורום זה היא לסלוח וגם לשכוח!!אין לי בעיה עם לסלוח אבל יש לי בעיה עם לשכוח כי כל תומכי קרן שאומרים שהנה היא מנסה למצוא את הטעויות תנו לה צ'אנס וכו' אז אני יגיד לכם ככה
לא משנה אם האנשים שיוזכרו טובים יותר או פחות אני מתייחס לקרן) -תחשבו איך תרגיש או הרגישה לירון אחרי שהיא ראתה מה שעשו לה?!?!(קרן הייתה שותפה ראשית לעליהום )! -תחשבו על ענבר איך האי הרגישה שאתי השפילה בצורה אולי הכי משפילה שיש (נכון פה לקרן היה חלק פחות יחסית אבל אם הייתה באמת בן אדם טוב היא הייתה מעמידה את אתי במקום בכך שלא עשתה כלום נתנה לה לגיטימציה) -תחשבו על ליז שהיא הנפגעת העיקרית תחשבו איך היא מרגישה עכשיו ואיך היא תרגיש שהיא תצא ותראה את ההשפלה שעברה לילה אחר לילה אחר לילה במשך תקופה לא קצרה ואולי עוד תעבור!!! ואפשר להמשיך כך אני בטוח שיש עוד מלא דברים שברחו לי מהראש!!הדרך שבא ריכלו(כמו כל דבר בחיים כמה שזה קלישאתי, הדרך היא הכי חשובה) הרוע שנראה בעיניים שלה כשמישהו שהיא לא אוהבת הייתה באה או עוברת לידה !! סורי אבל מבחינתי לשכוח את מה שעשתה זה לתת לגיטימציה לכך שאנשים יחשבו שאפשר להשפיל בצורה נבזית אנשים לצחוק עליהם בצורה זדונית ומגעילה ואז סוג של "לחזור בתשובה" והכל נשכח!! בגלל זה אני אומר לא לא ולא אני אל אשקוט עד שקרן תעזוב(יכול להיות שלא תעזוב עד הגמר אבל אני יעשה הכל) כי איכשהו במדינה שלנו אנשים חוטאים ואז אפילו אם הם מבינים את החטא שלהם הם חושבים שכאן נגמרת האחריות שלהם (אפשר לראות את זה במלא רשויות שכמעט ואף אחד לא מתפטר פה בארץ כולם לוקחים אשמה אבל בחיים לא לוקחים אחריות ומתפטרים)!!! אז לסיכום אני מקווה שהרבה אנשי יתנהגו ככה ובכך ימנעו מהתנהגות זאת לחזור בכך שיגידו שאם קרן באמת תיקח את עצמה בידיים ותתחיל שינוי אמיתי אנחנו מוכנים לסלוח אבל לא נשכח ואנחנו נגרום לשלם בכך שתועמד כל שבוע עד שתצא!!!
יש מין נטיה בכלל בישראל ובפורום בפרט של סלחנות יתר,כפי שאין הרתעה בבתי משפט בארץ אז גם הנטיה בפורום זה היא לסלוח וגם לשכוח!!אין לי בעיה עם לסלוח אבל יש לי בעיה עם לשכוח כי כל תומכי קרן שאומרים שהנה היא מנסה למצוא את הטעויות תנו לה צ'אנס וכו' אז אני יגיד לכם ככה