קרן רפש גועל צעקה שלענת יש הפרעות אכילה ואין

goodpink

New member
קרן רפש גועל צעקה שלענת יש הפרעות אכילה ואין

לה כוח לזה איזה בחורה מגעילה למדה הרפש אדם אתי איזה גועל לא להאמין לצעוק את זה שלענת יש הפרעות אכילה ושהיא אוכלת ירקות ואין לה כוח לזה איזה חוצפנית מי היא חושבת את עצמה מכוערת מגעילה רפש של אדם שענת תאכל כמה ירקות שהיא רוצה ושקרן תתפוצץ כל עוד היא לא מקיאה והיא אוכלת זה שלב בהתמודדות והגועל קרן מסתכלת לה על הצלחת מה זה צריך להיות רוצה ירקות יותר קיבלת ענת צריכה לקבל בכל מקרה בנפרד ושכולם יתפוצצו על תסתכלי לה בצלחת מה היא אוכלת נמוך מזה בן אדם לא יכול לרדת שיראו את זה בתוכנית היא עפה כזאת רשעות ורעל

לקרן בעצמה יש הפרעות אכילה

אני יודעת לזהות את זה מקילומטרים.. קרן לא אוכלת כלום כל היום. מנשנשת משהו קטן (לרוב ירקות/חתיכות מנצ'ס) שותה נס ומעשנת וחוזר חלילה, ככה רוב היום תשימו לב.

שאפולי

New member
בנוסף יש לה גם אכילה מפריעה

מפריעה לי לנשום, מפריעה לי לחיות ולצפות היא אוכלת כמו סוס עם פה פתוח זה מאוד לא נשי.

noaxxx

New member
אם באכילה דוחה עסקינן, אז דניאל לוקחת בגדול

כשאני שומעת את דניאל אוכלת, אני מתחילה להבין את ההפרעה של איילת

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

אין ספק, משהו בקולות שדניאל משמיעה פשוט מוציאים מן הדעת... כרסומים, ליקוקים, בליעות רוק, נקישות, צקצוקים....

Klayhamn

New member
../images/Emo6.gif ברברס

זה נראה כאילו היא מנסה לאכול את עצמה ולא מצליחה

noaxxx

New member
../images/Emo3.gifלדעתי האכילה/בליסה של איתן לוקחת את כולם

והשרשור הזה מתחיל להיות קצת לא נעים בעצמו אז... פרקנו? יופי

רינתי77

Active member
איזה כיף הנושא החביב עלי- נימוסי שולחן..

בקשר לנימוסי שולחן באמת יש כאן אוסף של אנשים שאסור להם לאכול בחברת אנשים. דניאל בהחלט אוכלת עם פה פתוח, עדי מנקה את הפה עם הלשון כל הזמן, אבל האלוף של הגועל נפש הוא מי אם לא הרווק הנחשק, איתן. הוא אוכל בפה פתוח, אוחז במזלג כמו ילד בן 3, שותה מהבקבוק ומחזיר אותו למקרר, שכולם יטעמו לו מהחיידקים. בקיצור, מעורר תיאבון.

dreamsinthesun

New member
אני מופתעת שלא הזכרתם את הצחוק של מר איתן

זוועת עולם... מה זה????? יש לו את הצחוק הכי מגעיל שאי פעם שמעתי

dreamsinthesun

New member
דניאל נהייתה בעיני הבחורה הטובה היחידה בבית

אבל כן ההליכה שלה תוך כדי הנשימות והאכילה המזוויעה באמת גועל נפש איזה מעצבן זה. אבל בסדר, היא כרגע הפייבורטית שלי.

sivan513

New member
היא לא אמרה את זה!

אתי שאלה את קרן למה היא לא אומרת לענת על הירקות ואז קרן אמרה שהיא בחיים לא תגיד לה דבר כזה, ושהם פשוט צריכים להביא להם יותר ירקות.

noaxxx

New member
זה היה קצת פחות מעודן ממה שאת מתארת

קרן היה ב- מוד לוחמני למדי והחמיאה לעצמה על כך שהחזיקה את עצמה ולא התפוצצה עליה (על ענת)

למעלה