קרן תימן איזה מדינות כלולות בקרן תימן? גילי - לא מצאתי בגוגל.... תודה רבה!
ט טל מהר גלעד New member 10/4/06 #1 קרן תימן איזה מדינות כלולות בקרן תימן? גילי - לא מצאתי בגוגל.... תודה רבה!
ל ללי שוברת שתיקה New member 11/4/06 #2 ממממ.... בטוחה שחיפשת בגוגל? : ) מה, אני כזו מפחידה שצריך להתגונן מראש? טוב, מצאתי הרבה קישורים בגוגל. אני מצרפת אחד פלוס את כל תוצאות החיפוש למושג yemen horn countrys כל תוצאות החיפוש תודה על הברכה למעלה
ממממ.... בטוחה שחיפשת בגוגל? : ) מה, אני כזו מפחידה שצריך להתגונן מראש? טוב, מצאתי הרבה קישורים בגוגל. אני מצרפת אחד פלוס את כל תוצאות החיפוש למושג yemen horn countrys כל תוצאות החיפוש תודה על הברכה למעלה
ט טל מהר גלעד New member 11/4/06 #4 את מאד מפחידה!!!../images/Emo191.gif סתם... האמת שבעברית לא מצאתי כלום ולא ידעתי איך אומרים קרן תימן באנגלית... אז עזרת לי... תודה רבה!!!! חג שמח!!! אגב, מה קורה השנה למורים לגיאוגרפיה?! אין עידכונים ברשת המורים... אני כבר לחוצה!!!!
את מאד מפחידה!!!../images/Emo191.gif סתם... האמת שבעברית לא מצאתי כלום ולא ידעתי איך אומרים קרן תימן באנגלית... אז עזרת לי... תודה רבה!!!! חג שמח!!! אגב, מה קורה השנה למורים לגיאוגרפיה?! אין עידכונים ברשת המורים... אני כבר לחוצה!!!!