קרנבלים בסוף השבוע בארץ...

elinor18

New member
לכל חברי הפורום../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif../images/Emo42.gif

עוד מעט קרנבל ואף אחד לא טרח להודיע שיש בפורטו לוקו מסיבה גדולההההה (שלי תעדכני בלוח אירועים!)
)) בכל מקרה יהיה שמחחחח וציבעוני כל סוף שבוע הבא!!!! אז חבר'ה מספיק להיות כל כך כבדים ותגיעו! אגב אני חייבת לציין שהתמונות של חברי הפורום פשוט..מ-ק-ס-י-מ-ו-ת!
א-ל-י-נ-ו-ר

FOFOKA

New member
../images/Emo91.gifממש לא מציאה

זה ממש לא מציאה מנסיון של 3 קרנבלים - על הפנים אין השקעה יש דיכוי למוסיקה הברזילאית שמים בעיקר סלסה ועושים טובה לחובבי ברזיל. בקיצור לא שווה לטרוח

elinor18

New member
מציאה....מציאה....../images/Emo36.gif

אני לא מסכימה איתך בכלל!!!!!!!! ....אולי בקנבל ה 4 יהיה לך יותר מזל....חחחח

elinor18

New member
ועוד משהו....

.....קנבל=קרנבל...(טוב קורה שטועים...אני רק בן אדם חח)

giladsabach

New member
קרנבלים בסוף השבוע בארץ...../images/Emo65.gif

קודם כל שלום לכולם. בסוף השבוע אנחנו חוגגים קרנבל ברזילאי במספר מקומות. ביום שישי הקרוב 28.2.03 במסעדת ברזילרו בבאר שבע החל מהשעה 22:00. הופעות סמבה, למבדה, וסמבה רגאיי. בזמן ההופעות ואחריהן - עד לסגירה, מסיבת ריקודים סוחפת בסגנון לטיני/ברזילאי עם תקליטן אורח הכניסה בהזמנת מקומות מראש ו\או ע"ב מקום פנוי בהזמנת שולחן. ביום שבת הקרוב 1.3.03 אנחנו חוגגים קרנבל ברזילאי בקניון הבאר בראשל"צ החל מהשעה 19:30 ועד השעה 22:00 עם מוסיקה ברזילאית בלבד! סמבה רגאיי ולסירוגין סמבה עם תקליטן - הכניסה חינם ! . ד"ש לבייאנו שהיה בשבוע האחרון במסיבה שלנו בקניון הבאר.

batucada

New member
קרנבלים נוספים

ב"פורטו לוקו" בנמל ת"א -בשישי הקרוב הופעות של פרננדו סיישס וטנירה דה סילבה ,ובשישי הבא הופעה של "ריו סול " כמובן שגם יהיו רקדנים ו DJ . (יש גם הופעות קרנבל בחמישי - אבל הופעות סלסה !) ב"תכלת " בנמל ת"א - בשישי הקרוב "קרנבל" עם קיקה סמואל ורקדניות -חלטורה "איכותית" לאוהבי ריקודי שורות והרבה יציאות סלסה /לטינו וטלנובלות.

shellyland

New member
לגבי הוספת הודעות ללוח האירועים

יש להכנס אל הקישור הזה, למלא את כל הפרטים ולשלוח. מומלץ להודיע לי במסר שנשלחה הודעה, בשביל שאוכל לאשר את קבלתה ולהעלותה ללוח. תודה

למעלה