קרנבל בריו

bobakaboba

New member
קרנבל בריו

יש ללמישהו מושג באיזה צאריכים הקרנבל בריו? תודה עמיר

natyh

New member
הנה דוגמא לחשיבות הרבה של הציוד

אל תיסע לקרנבל לפני...שקנית כפכפים . והקרנבל השנה יוצא אחרי ה 19 בפברואר יום האפר ech wensday יום ד שהוא אחריו בסלבדור מתחילים ביום ה בריו ביום ו 21 בפברואר ראה קישור. וכדי באמת לחיות את הקרנבל המקום הוא סלבדור ולא ריו לאמיצים כמובן.

natyh

New member
ומי שירצה

שייצור קשר עם טניה ואז ווסה ואי פאלאח פורטוגז בעצם לא צריך טניה פאלא אבאיקו טמבן .... כלומר עם טניה תוכלו לדבר עברית לא כך עם שאר 180 המליון בברזיל . ווסה רוצה קרנבל ? ווסה צריך לומד ... פאלאח פורטוגייז כי ברזיל מוטו בון
למי שיודע מסתדר שמה אחרת ברזיל ....
בשביל ווסה ...

The Cat Woman

New member
באמת בעייתי עניין הפורטוגזית...

בום ג'ייה! בואנו טא(הההה)ג'י... טודו בון? ווסה פאלהההה פורטוגייש? היי- אני יודעת גם מספרים! אום דויס (דויש בריו) טרייס (טרייש בריו) קואטרו זזזזינקו סייש (סייס בעקרון, אבל בריו זה עם ש' כי הם חייבים להיות פליצות) סייצ'י אויטו נובי דייס (דייש) אונזי, דוזי, טרזי, קטורזי, קינזי, דייס אי סייש וכו'... יש לי קליטה מהירה
בכלל- ההזויים האלה כל הזמן היו אומרים לי "את מדברת טוב פורטוגזית!" וראבק יא מפגרים- אני מדברת ספרדית עם מבטא מטומטם, זה לא פורטוגזית!!!

The Cat Woman

New member
להיפך... לקנות כפכפים *רק* בברזיל

הלבוש הרשמי שלהם הוא בגד-ים מינימלי וכפכפים (הוויאנאס שבכל הארץ עולות 90 ש"ח ושם עולות 25...) ואני דווקא ממליצה על פלוריאנופוליס. אין קרנבל בטוח וכיפי מזה.

The Cat Woman

New member
עיר לא קטנה בכלל בדרום ברזיל

שער הכניסה לאיליה ג'י סנטה גטרינה (זה אי) בעקרון- מי שמגיע לקרנבל בפלוריפה לא ישן שם אלא בבארה דה לגואה, יש להזמין דירה מראש. יש לי אי-מייל של אחל'ה בחורה שישנו אצלה בדירה אם את צריכה. (בעלה הוא גם במקרה סוחר הסמים המקומי, אבל השתדלתי להתעלם מזה כשהיינו שם...) הקרנבל שם נחגג גם באצטדיון עם קהל שצופה וגם ברחובות עם בלוקוש (קבוצות של בתי ספר לסמבה או סתם קבוצות פסיכיות) ואח"כ בבארה דה לגואה יש להם חגיגה משל עצמם - הדבר הכי שכונתי שאת יכולה לתאר לעצמך אבל הרבה פשטות ושמחת חיים!! אני נהניתי מכל רגע.

למעלה