קרנושי פורום נחמד.אין כמו לבשל עם ילדים. אני משתפת המון את ילדיי בבישול ואפייה. כמובן ביצירה.
S smady a New member 22/1/08 #1 קרנושי פורום נחמד.אין כמו לבשל עם ילדים. אני משתפת המון את ילדיי בבישול ואפייה. כמובן ביצירה.
ק ק ר נ ו ש י New member 22/1/08 #2 smady a ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif כמה כיף לי לראותך פה איתנו נשמח לראות את המאכלים שאתם עושים.
S smady a New member 22/1/08 #3 ../images/Emo221.gif../images/Emo211.gifהילד רצה להכין כדורי שוקולד אז בכיףףףףףף והכנו פתקים קטנים על קיסם.
../images/Emo221.gif../images/Emo211.gifהילד רצה להכין כדורי שוקולד אז בכיףףףףףף והכנו פתקים קטנים על קיסם.
ק ק ר נ ו ש י New member 22/1/08 #4 סמדי רעיון גדול הפתקים אפשר לעשות גם לפעילת כיתתית עם משימות וגם לימי הולדת עם הקדשה קטנה לכל ילד במיוחד\ תודה WOW אחלה רעיון
סמדי רעיון גדול הפתקים אפשר לעשות גם לפעילת כיתתית עם משימות וגם לימי הולדת עם הקדשה קטנה לכל ילד במיוחד\ תודה WOW אחלה רעיון
נ נאקי New member 22/1/08 #5 אני עושה עם הילדים לחמניות ומכינה לכל ילד דגל עם השם דבקית מודבקת על קיסם אופים ביחד לא קורה כלום לדגל והילדים מאוד אוהבים בהזדמנות אצלם והראה לכם פורום נחמד אשמח להיות חלק
אני עושה עם הילדים לחמניות ומכינה לכל ילד דגל עם השם דבקית מודבקת על קיסם אופים ביחד לא קורה כלום לדגל והילדים מאוד אוהבים בהזדמנות אצלם והראה לכם פורום נחמד אשמח להיות חלק
ק ק ר נ ו ש י New member 22/1/08 #6 היי נאקי ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif רעיון מעולה !!! נשמח לראות תמונה כשיהיה