קרניבורים יקרים! (המלצות)

giri

New member
קרניבורים יקרים! (המלצות)

אל תבזבזו זמנכם על מענה לארנבות... לעסק! קודם כל המון מזל טוב בשמי ובשם בעלי - זוג קרניבורים גאים! ולכבוד פתיחת הפורום החדש, חשבתי לפתוח שרשור המלצות : מקומות טובים לאכול בהם הרבה בשר : באזור הצפון : טיה מאריה - כשני קילומטר דרומית לצומת גולני - מסעדה דרום אמריקאית קלאסית עם המון אופי (כותבים על הקירות וכו). כבר מזמן לא אכלתי שם אבל חברים היו והעידו שעדיין מצויין. יש להם מנה כלשהי שהיא אוסף סטייקים לזוג רעב - מומלץ. מחיר סביר עד גבוה (סדר גודל של 300 שקל לזוג). צלע התבור - למי שמוכן לשים דברים על הבשר שלו, רוטב שמנת לדוגמה (סליחתי לאוכלי הכשר...) מקום מצויין וחמוד עם נוף ואוירה וכמובן הררי בשר - אותו סדר גודל של מחירים, ממוקם במושבה לשעבר (סנוביה לשהווה) כפר תבור. ארנסטו - הנה לכם נתח בשר ששוה לנסוע בשבילו לסופ"ש בצפון (אני לא צוחקת). מקום קטן ומצ´וקמק משהו בכניסה לעפולה מכביש הסרגל שבו יושב ארנסטו השמנמן חגור סינר עם סכין קצבים ביד ומשרת אתכם אישית יחד עם הבן שלו (ומחליפים הוראות וקללות בספרדית תוך כדי). האוירה מתקבלת רק מעשרות מזכרות של ארנסטו מארגנטינה, אורוגוואי ומה לא - וכמובן מפות של הפרה מחולקת לטריטוריות (כמו שטוב לה להיות). האנטריקוט הכי טוב שאכלתי בחיים. ואכלתי המונים, בכל מיני חיתוכים. זה הכי טוב. תנו לו להכין אותו כמו שהוא רוצה - ואל תיבהלו מהדם. מחירים : זול. טונה בשר במשהו כמו שבעים שקל למנה. והצ´וריסוס גם מעולים. אל מוכתאר - לא כל כך על הגריל, אבל במסעדה המזרחית המצוינת הזו (שממוקמת בצומת גולני לכיוון טבריה) מגישים שוק טלה בתנור - הר של בשר, מתפורר מהעצם ועסיסי להפליא. מממ... מישהו מתכנן חופשה בצפון? כרגע סידרתי לכם יומיים של ארוחות שחיתות בצהריים ובערב.
ודרומה במקצת : אזור המרכז. אני בטח אפספס משהו, אבל : קולומבוס (הרצליה) - כמו בפרסומת, הכל מהכל והכל בקולומבוס. אכלתי אצלם סטייק שניים, היה פשוט מצויין. בשר חתוך נכון, צרוב קלות על הגריל, אדום ועשיר - וכל התוספות שמשלימות ארוחה. אגב, כשאכלנו שם פעם אחרונה, זה היה בארבע אחרה"צ והיה להם HAPPY HOUR - 25% הנחה (שילמנו 300 במקום 400, וזה גם סדרי הגודל של המחיר). ברוהאוס (BREWHOUSE) ת"א - מסעדה במבשלת בירה. מומלץ לאוהבי הבירה, אבל עוד יותר לאוהבי הבשר. קצרה היריעה מלהכיל : צלעות מדהימות, יען אלוהי, סטייק חזק... אוכל טוב והרבה ממנו. ולמנה ראשונה מומלצות הפטריות המוקפצות... מממ מממ... ממוקמת ברוטשילד מה שמהווה קצת בעיית חניה אבל זה מאמץ מוצדק. פאפאגאיו - בר וגריל מברזיל - יש בת"א, ובעוד די הרבה מקומות. פאפאגאיו מהווה ערב בילוי לאוהב הבשר האמיתי. הרעיון הוא כזה - אתה משלם 100 שקל (בערך) לבנאדם ומתיישב. מאותו הרגע מסתובבים גאוצ´וס עם גרילי ענק ביד ופורסים לך מכל נתח שמוצא חן בעיניך - עד שתתפוצץ. יש גם איזו דוגמית של סלט בתחילת הארוחה, אבל זהו. מה שכן, השתיה במחיר מופרז. היופי בפאפאגאיו - מעבר לבשר המשובח בשפע - הוא שיש גם מופעים תוך כדי (לפחות בסניף התל אביבי) - להקה דרום אמריקאית ומופע קפוארה. מקום מצויין, שהולכים אליו לשבת איזה 3-4 שעות. בלאק סטיר (BLACK STEER) - מסעדה דרום אפריקאית (כן כן, דרום אפריקאית) מצויינת, בהרצליה, ירושלים וראש פינה. בשרים בשרים בשרים... וכל מה שמסביב גם מצויין. העניין עם בלאק סטיר, שלמרות שהכל טעים יש מנות שפשוט חייבים לטעום. אז אם מישהו מתכוון ללכת : פטריות משופדות לראשונה, שדרת ספאריבס לעיקרית (זו מומחיות הבית שלהם... חצי שדרה זה משהו כמו חצי קילו ושדרה בערך קילו - כולל עצמות) ותתפלאו - למרות שזו מסעדה בשרית הקינוחים מדהימים! כולם! מחיר - סביר עד יקר במקצת - לא מזמן אכלנו שם שלושה קרניבורים רעבים ב 400 שקל בערך. קימל - מסעדה צרפתית שבה כל מנה שניה מכילה כבד אווז (והכבד מדהים). רוב המנות העיקריות בשריות כבדות ברטבי שמנת, פירות יער וכדומה. גורמה במיטבו. המלצות : מי שלא לוקח כבד אווז למנה ראשונה, שיקח את המניפה למנה עיקרית - נתחי כבד אווז ופילה בקר לסירוגין עם רוטב לבחירתך (שמנת פלפל או פירות יער) המממ... רק לכתוב את זה מעלה בי ריר... המינוס של קימל הוא המחיר. יקר ומעלה. כן, בקרן עדיין יקר יותר, אבל לא בהרבה. וויט הול - הרצליה (ליד קולומבוס ובלאק סטיר). אני אקצר מסיבה מרגיזה אחת - זו מסעדה שמנסה להקרין "נובל קויזין". מה זאת אומרת? מחכים שעה לסטייק והוא קטן. אני יצאתי משם אחרי קינוח לא שבעה, וחיכינו למה הקטנטונת הזו 45 (!) דקות מרגע שסיימנו את הראשונה (וכן, הזמנו את הכל ביחד). יקר. טעים מאד אך מתאים לאנשים קטנים. אלברט - המיתולוגיה הישראלית. אלברט (שעבר מהחירבה שלו למרכז המסחרי ליד) הוא מוסד ושם כבר שנים ואני משערת שרבים מכם מכירים אותו. אין מי שמכיר את הפרה הנמוכה, הבקר הנוער והכבשה הורודה יותר טוב ממנו. האסאדו המהולל שלו מגיע במשקל (לבחירתכם... אין הגבלות, אפשר להזמין 2 קילו... עשינו את זה פעם). טעים בצורה שאין לי מילים לתאר, וזול באופן מגוחך. שם האכלנו ארבעה אנשים עם קיבולת ב - 200 שקל. יועזר בר יין - מעוז הפלצנות הצפון תל-אביבית, והוא דווקא ביפו. מנות מדהימות (כמו צלי בקר ביין (היה לזה שם יותר מרשים)) אך פלצניות (כמו פטריית כמהין שלמה) במחיר שערורייתי. בסיכומו של דבר הייתה חויית בשרים, אבל גם שיא גינס במחיר - כמעט 500 שקל לזוג. טו סי - מסעדה במגדל עזריאלי שכוללת מצפה על הנוף התל אביבי מלמעלה - לא מסעדת בשרים אבל גם שם יש בשר מצויין בכמות יפה, יחד עם כל הנוף התל אביבי פרוש לרגליכם. טעים ומאד נעים. מחירים - סביר עד גבוה (300 לזוג). דיקסי גריל בר - ת"א - בשר בלי הרבה התחכמויות, טעים וחביב ואוירה אפלה ונחמדה של בית אוכל. מחיר סביר עד גבוה - 300 לזוג בערך. די, נגמר לי... (פיו...) עכשיו תמליצו אתם על משהו שלא מופיע פה! (שיא ההודעה הארוכה בתפוז?!?)
 

giri

New member
כמה מביך!!!!../images/Emo9.gif

כשנכנסתי לפורום עלתה לי רק ההודעה של הקרב עם הצמחונים וחשבתי שבגלל שזה פורום חדש כנראה שעדיין אין שום דבר אחר... ולכן העליתי מה שהעליתי... ועכשיו אני מחפשת לי בור עמוק לקבור בו את עצמי...
 

sunset*

New member
חחחחחחח החטא ועונשו ../images/Emo58.gif

כן חידשתם והוספתם הרבה דברים וקבלו ח"ח גם על ההשקעה וגם על הרעיונות החדשים, המסעדות, המתכונים..... בקשר לבור...... אממממ אולי תזמינו את כל הפורום לארוחת שחיתות?
 

giri

New member
כשאני אשתחרר...

בשמחה (רק לתשומת ליבך, אני מתכוונת לחתום עוד הרבה...)
 
עוד המלצה../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

עזרא ובניו באזור. שיפודים על האש - כל שיפוד 6 ש´´ח. צלחת צי´פס בטעם של שמן מנוע ב 7 ש´´ח. אם לא מחפשים גורמה זה המקום. לאכול עד שמתפוצצים בפחות ממאה שקל. ועוד מקבלים עודף. מומלץ.
 

ofersn

New member
כמובן אסור לפספס את טיה מריה

כמו שאומרים כל המוסיף גורע כל פעם שאני עולה צפונה אני לא מפספס את ההזדמנות להכנס. חוץ מזה איפה נמצאת מסעדת "אלברט"? תודה מראש עופר
 
מסעדת אלברט

ממקומת על כביש ת"א בית דגן בישוב אזור, שזה מול חולון. בעיקרון די קל להגיע, מכיוון ת"א: נוסעים לצומת חולון וממשיכים לכיוון ראשון ורמלה, עוברים רמזור ראשון שיש בו פניה שמאלה, וברמזור השני מצד שמאל המסעדה. כדי להכנס, פונים שמאלה, יש כיכר שבה פונים שוב שמאלה ונכנסים לחניה שמול המסעדה. מכיוון מחלף השבעה (המטאורולוגית): נוסעים לכיוון ת"א וחולון, עוברים את הכניסה המזרחית לאזור (פניה ימינה), עוברים את צומת טמפו (פניה שמאלה), ואז פונים בפניה השניה ימינה, מגיעים לכיכר ושמאלה לחניה. בתאבון.
 
למעלה