קרניבור אוהב את הבשר שלו "חי" או מבושל../images/Emo35.gif
מנה שאכלתי היום בצהריים הביאה אותי לבדוק כאן - אתם אוכלים בשר נא, "חי", כמה שפחות מטופל? כשאני קונה נתחים (אנטריקוט, סינטה ודומיהם), תמיד תמיד פוורס פרוסה דקה או שתיים מהקצה, וטועם. לפעמים פורס קצת יותר, משטח, זולף קצת שמן זית, בוזק קצת פש"ג, וטורף בכיף. גם בהכנה של הנתחים האלה, בד"כ מכין לדרגת עשייה מינמלית, צורב טוב מבחוץ, ומקפיד להשאיר "חי" ומדמם, שיהיה במה לנעוץ את הניבים... המנה שאכלתי היום טרטר שייטל מצוין. בשר קצוץ מנתח טרי ומשובח, מתובל בצלפים ואנשובי קצוצים, ומעט פש"ג. פשוט מנה מושלמה לטורפים
. ואתם
ורק בשביל התיאבון - קישור למאמר ב- YNET
מנה שאכלתי היום בצהריים הביאה אותי לבדוק כאן - אתם אוכלים בשר נא, "חי", כמה שפחות מטופל? כשאני קונה נתחים (אנטריקוט, סינטה ודומיהם), תמיד תמיד פוורס פרוסה דקה או שתיים מהקצה, וטועם. לפעמים פורס קצת יותר, משטח, זולף קצת שמן זית, בוזק קצת פש"ג, וטורף בכיף. גם בהכנה של הנתחים האלה, בד"כ מכין לדרגת עשייה מינמלית, צורב טוב מבחוץ, ומקפיד להשאיר "חי" ומדמם, שיהיה במה לנעוץ את הניבים... המנה שאכלתי היום טרטר שייטל מצוין. בשר קצוץ מנתח טרי ומשובח, מתובל בצלפים ואנשובי קצוצים, ומעט פש"ג. פשוט מנה מושלמה לטורפים