קרניבור אוהב את הבשר שלו "חי" או מבושל

אחשל

New member
קרניבור אוהב את הבשר שלו "חי" או מבושל../images/Emo35.gif

מנה שאכלתי היום בצהריים הביאה אותי לבדוק כאן - אתם אוכלים בשר נא, "חי", כמה שפחות מטופל? כשאני קונה נתחים (אנטריקוט, סינטה ודומיהם), תמיד תמיד פוורס פרוסה דקה או שתיים מהקצה, וטועם. לפעמים פורס קצת יותר, משטח, זולף קצת שמן זית, בוזק קצת פש"ג, וטורף בכיף. גם בהכנה של הנתחים האלה, בד"כ מכין לדרגת עשייה מינמלית, צורב טוב מבחוץ, ומקפיד להשאיר "חי" ומדמם, שיהיה במה לנעוץ את הניבים... המנה שאכלתי היום טרטר שייטל מצוין. בשר קצוץ מנתח טרי ומשובח, מתובל בצלפים ואנשובי קצוצים, ומעט פש"ג. פשוט מנה מושלמה לטורפים
. ואתם
ורק בשביל התיאבון - קישור למאמר ב- YNET
 

Master Stav

New member
מדיום ריר על גבול הבלאדי .....

בנתחי בקר חזיר אוהב מדיום ועוף אוהב בדרך כלל בתוך תבשילים או צלוי על גחלים
 

אחשל

New member
אכן, אתה את עמדתך הוכחת נחרצות ../images/Emo13.gif...

בסיכול ממוקד של החמודים שבתמונה
...
 

אחשל

New member
לא בצלחת שלך ../images/Emo6.gif...

זו תמונה שצילמתי בבית, של מנה להגשה
. על זו גם זלפתי קצת בלסמי.
 
אני אוהבת מדיום ריר, קרפצו, טרטר,

או כל מאכל אחר שבושל בצורה טבעית בחומץ או לימון שמן טוב ועוד. שרימפס יכולה לאכול בלי לבשל בכלל, רק לשתוף מתחת לברז מהחול להוציא את העוקץ טעים משהו. כבד אם לא מדמם מעט, לא אוכלת. בשר לבן מדיום ריר. טונה אכלתי נע. גם דניס, כמו רו ביקון. אין כמו מלפפון עם קליפה בעיקר בלדי. ירקות לא מקלפת אלא במקרים נדירים. כולל חצילים(-:
 

אחשל

New member
אה אה, מאיפה באו לפה הירקות ../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פה קרניבוריה, לא
מילא דגים, אבל מלפפון
אם כבר
דגים "חיים" - הפעוטה שלי, בת 4 וקצת, רק מחכה להזדמנות שאני מכין סביצ'ה, או סתם מפלט דגים לארוחה. היא מתייצבת לידי בציפיה דרוכה ושואלת "אבא, אפשר חתיך קטן, רק לטעום
"
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gif אצלי זה מאד תלוי

אני אוהב מאד קרפצ'ו בתחום הבשרים ובתחום הדגים סביצ'ה וסושי (ביחוד ניגירי) ואם מזדמן לי אצל הקצב לראות נתח טוב אז אטעם אותו במקום בלי שום בעייה. אבל אם אני מכין על האש או במחבת אז בשבילי מדיום עד מדיום רייר (תלוי בנתח) אני מאד אוהב את הטעם שהצריבה ו\או הפחמים מוסיפים לבשר.
 
למעלה