קרניבור בהתהוות .....

מדהים,

הילד שלך גדל להיות רוצח, בזה אתה גאה? אתה צריך להתבייש בעצמך שזה מה שאתה מחנך אותו.

schlomitsmile

Member
מנהל
בתור צמחונית מושבעת, כמעט כל חיי אני מצטערת מאד על התגובה המכוערת והתוקפנית הזאת.

schlomitsmile

Member
מנהל
אתה צודק לגמרי פשוט דוקא בתור צמחונית, חורה לי שאנשים כאילו "משלנו" מתבטאים כך.

את צמחונית?

אשמח לדבר על זה איתך במסרים, אם תרצי

schlomitsmile

Member
מנהל
לגמרי מאז גיל 9, לפני 31 שנה, אני נמנעת מאכילת דברים שיש להם עיניים. עם זאת, אני גם נמנעת ממסעות צלב והטחת שיפוטים והאשמות. את הבכור שלי ניסיתי לגדל כצמחוני, מה שגרם לו לכמוה לבשר... כיום הוא בן 12 וחצי, קרניבר נלהב. לשני האחרים נתתי בשר כשהגיעו לגיל שנה בערך והפסיקו לנוק, ועד היום הם מוכנים לאכול בשר, אבל מוכנים גם לא. כך אנהג גם עם הרביעי, שיהיה בקרוב בן שנה.

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif

כול הכבוד לך ..... מאד אהבתי לקרוא את הגישה . תודה.

Master Stav

New member
אני מודה לך על תגובתך ....

מכבד כול אדם על דרכו .... אבל לא יכול לכבד אדם שקורא לילד בן 8 חודשים רוצח .... תגובתך הורידה מעט את הלהבות שעלו בי תודה .

shno

New member
תרגיע את הטון ../images/Emo88.gif

זה לא הפורום המתאים לדיונים בעד ונגד אכילת בשר, ובוודאי שלא בנימה גסה כזו.

schlomitsmile

Member
מנהל
אני מניחה שאילו מישהו היה מעלה סימני שאלה על תזונת ילדים, כולל בהקשר אכילת בשר/צמחונות/טבעונות, ועושה זאת ברוח טובה ומכבדת, לא היית מתנגד. אני צודקת?

Master Stav

New member
ברור ....

זה יכול להיות דיון מעניין לאללה ושווה לפתוח אותו ...למען נלמד כולנו לפה ולפה .... כול עוד אנו זוכירם לכבד אש את דעתו ודרכו של רעהו ...

shno

New member
בוודאי שלא אתנגד

אני בהחלט מתנגד להפיכת הדיון לדיון של בעד ונגד אכילת בשר, בלי קשר לנושא הפורום בשום צורה, ובוודאי שתוך שימוש בשפה גסה ופוגענית. אני לא רואה בהטחת הערות פוגעניות ו/או זריקת ססמאות לאויר "דיון".

Master Stav

New member
תתפלא אני מאד גאה

אני קרניבור בעצמי האדם הינו יצור אוכל כול כלומר טורף על כלומר ..... כול התיאוריות על צימחונות טיבעונות וכדומה לא ממש עושות לי כלום לא מתבייש ההיפך הוא הנכון יש לי ילד שנהנה מנתח בשר טוב .... מה יכול להיות יותר טוב מזה ?

userName14

New member
למי שלא אדיש/ה לסבל של מינים/גזעים אחרים

מדוע לבחור בדרך האכזרית (לכלוא, להתעלל, לשעבד ולשסף גרון) כאשר אפשר אחרת? דרך חיים טבעונית אמורה לגעת במי שאכפת לו גם ממינים/גזעים אחרים ולא מעוניינ/ת לממן את התופת שלהם. אם מישהי או מישהו כאן מעוניין לקרוא כיצד ניתן לגדל ילדים בדרך שלא משעבדת אחרים, הוא מוזמן לצפות בסרטון הבא. וגם: תזונה צמחית אתר הצמחונות הישראלי

Master Stav

New member
זו דרכך ....אתה מסוגל לכבד דרך אחרת ?

או שבמלחמה אתה רוצה לשפוך את התינוק ופה זה לא תרתי משמע עם המים ?

userName14

New member
אני מוכן לכבד דרך שמכבדת, לא דרך שמשעבדת

כפי שאני לא מוכן לכבד עבדות של שחורים (אתה מוכן לכבד את הדרך הזו?), אני לא מוכן לכבד עבדות של בעלי-חיים. מעניין שמדבריך משתמע כאילו אנחנו הצד האלים/לא-מכבד. אנחנו "מטיפים" במילים לאנשים הכולאים, מתעללים, משעבדים ומשספים גרונות לחפים מפשע. כפי שהיית עוצר מישהו מלבעוט בכלב (כך אני מקווה) אני מצפה ממך לעצור מישהו המשסף גרון לפרה.

shno

New member
די עם הדיון הזה!

זה לא המקום לדיונים מעין אלה. הודעות נוספות בנושא - ימחקו!

למעלה