אני לקוח קבוע מכיר הבעלים והשף
כתבתי על המסעדה תסתכל בדף 2 (ניחוש). הסטיקים (אנטריקוט) שלהם מעולים ואני לא מכיר מסעדות בשרון שנותנים אותה איכות באופן קבוע, לא אלגאוצו ולא וויטוול. יש להם מנה של פירות ים פשוט נפלא. למיטב זכרוני הם מומלצים במדריך גומיו ישראל. יש להם עסקיות אטרקטיביות. המינוס היחידי לדעתי תפריט הינות על הפנים והרי יין טוב ובשר טוב הם חלק מאהבותי. לפעמים אני מביא את היין למסעדה (לא תמיד מחייבים עבור פתיחת בקבוק). בקיצור מומלץ ערן